Kanarian palmusaaret & vehreä Madeira – all inclusive -risteily MSC Opera -loistoristeilijällä 2.- 9.2.2025

VARAA HETI | Kanariansaarten ja Madeiran risteilyllä nautimme lämmöstä, auringosta sekä näemme ja koemme paljon lyhyessä ajassa. Suomalainen matkanjohtaja, täysihoito juomineen, tasokas risteilyalus ja upea reitti tarjoavat unohtumattoman risteilyelämyksen. Hyödynnä huima ennakkovaraajan etu heti!

7 min lukuaika
Upeita Kanarinsaarten ja Madeiran maisemia tarjoava all inclusive -risteily helmikuussa 2025 on vaivaton tapa matkustaa ja lomailla.

Kanariansaarien & Madeiran all inclusive -risteily 2.2.-9.2.2025 on täydellinen tapa kokea vulkaanisten saarten parhaat palat.

Viikon risteilyllä näemme niin kulttuurikaupunkeja, upeita luontokohteita kuin syrjäisempiä saariakin: vierailemme viidellä upealla Kanariansaarella ja Madeiralla. Risteily on vaivaton tapa matkustaa: purat laukut vain kerran ja kohteet vaihtuvat joka aamu!

Fuengirola.fi:n ja FugeFM:n lukijoille ja kuuntelijoille räätälöidyllä risteilyllä on mukana suomalainen, kokenut matkanjohtaja ja risteilyekspertti, päätoimittaja Jari Peltomäki. Jari varmistaa sujuvat palvelut laivalla ja maissa.

Matkanjohtajana on Fuengirola.fi:n ja FugeFM.n päätoimittaja, kokenut matkailualan tekijä Jari Peltomäki. Jarilla on takana jo 29 valtameriristeilyn isännöintiä.
MSC Opera. Laivassa on 1.070 hyttiä ja tilaa 2.658 matkustajalle.
Risteilyiltoina nautitaan kansainvälisistä musikaali- ja shownumeroista laivan hulppeassa teatterissa.

Risteily lähtee Teneriffan Santa Cruzista, minne lennämme Málagasta. Lennot sisältyvät risteilypakettiin.

- Mainos -

Matkanjohtajan matkassa teemme maksuttomat kaupunkikävelyt Gran Canarian Las Palmasissa sekä Fuerteventuran Puerto de Rosariossa. Jarin matkassa pääset myös halutessasi kansainvälisen retkibussin matkassa Madeiralla saarikierrokselle sekä Lanzarotella edelleen aktiivisen, tuliperäisen Timanfayan kansallispuiston toismaaimallisiin kuumaisemiin.

Risteilyn kohteista etenkin La Palman saari on mielenkiintoinen. Harva suomalainen on siellä päässyt käymään, ja Kanariansaarista vehrein tarjoaa huikeita maisemia vesiputouksineen.

La Palman saaren luonto on upea, vehreä ja koskematon. Patikoinnit vaellusreiteillä vievät kulkijan toinen toistaan kauniimpiin maisemiin: tulivuoren karusta ympäristöstä reheviin mänty- ja laakeripuumetsiin sekä harjuille ja syviin rotkoihin sekä jyrkille rannikkokallioille… Valinnanvaraa löytyy!

Risteilyn hinta sisältää:

  • lennot Málaga – Santa Cruz – Málaga, 20 kg matkalaukku per hlö
  • kaupunkikierros linja-autolla Santa Cruzissa Teneriffalla, n. 2 tuntia
  • Kuljetukset Tenerife Norte lentokenttä – satama –
    Tenerife Norte lentokenttä
  • 8 pvän risteily loistoristeilijällä kahden hengen sisähytissä
  • kaikki ateriat ja välipalat sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla (poislukien kalleimmat premium-alkoholit, kuten kalleimmat konjakit ja sampanja)
  • MSC Opera -loistoristeilijän monipuolisten palveluiden, mm. uima-allasalueiden, kuntosalin ja kylpylän jajajajaj sekä upean ohjelmatarjonnan, kansainvälisine show-esityksineen
  • pakolliset tarjoilupalkkiot, verot ja satamamaksut
  • matkanjohtaja Jari Peltomäki varmistamassa sujuvat palvelut laivalla, oppaana kävelykierroksilla sekä mukana kansainvälisillä retkillä.

      Varaa 9.11.24 mennessä ja säästä 150€/hlö

Lisämaksusta:

  •       ikkunahytti, plus 250 € hlö
  •       parvekehytti, plus 400 € hlö

Hintaan ei sisälly: 

  • Retkiä tai kuljetuksia satamakohteissa. Laivayhtiön järjestämät retket ovat lisämaksullisia 
  • Matkavakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä, että matkavakuutus on voimassa matkan aikana. Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. 
  • Kuljetuksia Málagan lentokentälle

Hinta: all inclusive -risteily lentoineen 1.995 € hlö. Varausmaksu 600€ hlö ja loppumaksu 60 vrk ennen matkaa.

Nopean varaajan etu 150 € hlö = 300 per pariskunta, kun varaat 9.11.2024 mennessä.

Varaa tästä

Soita ma-pe klo 10-17 ja la-su klo 12-14: +34 687 886 745  tai s-posti info@meriatur.com. Lisätietoja myös tästä (Meriatur.com).

Voit käydä myös Meriaturin palvelutoimistoss Fuengirolan Centro Finlandiassa. 

MSC Opera -risteilijän allasalueella kelpaa paistatella päivää.
MSC Operan parvekehytti. Risteilijän hytit ovat kuin viihtyisiä, pieniä hotellihuoneita.
Drinkit altaalla maistuvat.
MSC Operan Aurea Spa -kylpyläosastolla on tietysti suomalainen sauna risteilyvieraiden käytössä.
All inclusive -risteilyn hintaan sisältyy täysihoito ruokailuineen ja juomapaketteineen.

Runsas risteilyreitti aikatauluineen

Päivä 1Su 2.2 2025Santa Cruz, TeneriffaLähtö klo 22:00
Päivä 2Ma 3.2. 2025Las Palmas,
Gran Canaria
Tulo: 06:00Lähtö: 22:00
Päivä 3Ti 4.2.2025Puerto del Rosario, FuerteventuraTulo: 09:00Lähtö: 20:00
Päivä 4Ke 5.2.2025Meripäivä
Päivä 5To 6.2.2025Funchal, Madeira
Tulo: 07:00Lähtö: 18:00
Päivä 6Pe 7.2.2025Santa Cruz, La Palma
Tulo: 11:00Lähtö: 18:00
Päivä 7La 8.2.2025Arrecife, LanzaroteTulo: 09:00Lähtö: 18:00
Päivä 8Su 9.2.2025Santa Cruz, TeneriffaTulo: 05:00
Hieno risteilyreitti ja kohdevalikoima.
Kanariansaarilla on kaunis luonto läsnä kaikkialla.

Viisi Kanariansaarta ja Madeira

Sunnuntai | Teneriffan Santa Cruz on modernia arkkitehtuuria, bulevardeja, aukioita ja mielenkiintoisia museoita – ostosmahdollisuuksia unohtamatta. Iloinen kanarialaiskaupunki Santa Cruz pyörittää lomailijan pauloihinsa! Risteilyn lähtöpäivän aamuna laskeuduttuamme Teneriffalle lähdemme lentokentältä suoraan Santa Cruzin kaupunkikierrokselle (sisältyy matkan hintaan). Kaupunkierrokselta jatkamme Santa Cruzin satamaan ja nousemme MSC Opera -risteilyalukseen.

Teneriffan pääkaupunki Santa Cruz on moderni ja näyttävä.

- Mainos -

Maanantai | Gran Canaria, Las Palmas

Pääkaupunki Las Palmas on värikäs, kuvauksellinen ja aito espanjalainen kaupunki, jossa historia ja nykyaika kohtaavat. Lähdemme risteilyalukselta yhdessä kävellen maksuttomalle kaupunkikierrokselle.

Fuerteventuran saarella voi viettää rantapäivää.

Tiistai | Fuerteventuran Puerto del Rosario

Tällä saarelle meitä odottavat kilometrien pituiset hiekkarannat, viihtyisät kylät ja upea luonto. Maksuton kaupunkikävely matkanjohtajan kanssa. Sopiva päivä myös rentoon rantalekotteluun. 

Keskiviikko | Meripäivä

Madeira on luonnonkaunis.
Madeira.

Torstai | Madeira, Funchal 

Luonnonkaunis, kukkiva ja vehreä Madeiran saari tarjoaa parastaan monenlaiselle matkaajalle. Madeiran rehevien rinteiden kuuluisat kastelukanavat, levadat, kutsuvat vaeltamaan ja tutustumaan saaren taianomaiseen luontoon. Funchalin kaupungin rosoiset pikkukujat, perinteikäs portugalilainen arkkitehtuuri sekä lukuisat ravintolat, kaupat ja nähtävyydet kiehtovat kaupunkielämästä kiinnostunutta.  Lähdemme yhdessä saarikierrokselle (lisämaksullinen, varataan laivalla), jonka aikana näet Madeiran parhaat maisemat ja kauneimmat paikat, vehreät laakeripuumetsät, jylhää vuoristoa ja kallioista pohjoisrannikkoa. 

La Palman saarella kannattaa lähteä varustamon kansainväliselle patikkaretkelle tutustumaan huikeisiin maisemiin.

Perjantai | La Palma, Santa Cruz 

- Mainos -

La Palman lempinimet La isla bonita ja La isla verde kertovat ensikertalaiselle mitä on luvassa: La Palma on kaunis ja vihreä.Vuoristoinen ja luonnonkaunis La Palma kiinnostaa esimerkiksi patikoijia. Saarella sijaitseekin komea Caldera de Taburienten kansallispuisto, josta löytyy valtavan kokoinen kraatteri ja valtavasti hyviä vaellusreittejä seikkailtaviksi. Suosittelemme osallistumaan varustamon kansainvälisille patikkaretkille (lisämaksusta, varataan laivalla), sillä La Palman ainutkertaiseen kauneuteen kannattaa tutustua.

Timanfayan luonnonpuisto Lanzarotella on ainutlaatuista tulivuorimaisemaa.

Lauantai | Lanzarote, Arrecife

1730-luvulla tapahtunut tulivuoren purkaus pyyhkäisi kaiken tieltään. Lanzarotella lähdemme retkelle (lisämaksullinen, varataan laivalla) ainutlaatuiseen Timanfayan luonnonpuistoon ja näemme saaren upeat tulivuorimaisemat jähmettyneine laavoineen. Luonnonpuistossa aistit tulivuorten mahtavan voiman ja maisemat ovat kuin kuusta. 

Sunnuntai | Teneriffan Santa Cruz

Paluu Santa Cruziin ja lento takaisin Aurinkoranikolle, Málagaan. 

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *