Argentiinan ääni Martin Alvarado konsertoi kahdesti Fuengirolassa

Maailmanmainetta niittänyt argentiinalainen tangokuningas Martin Alvarado saapuu jälleen hurmaamaan Aurinkorannikon suomalaiset.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Tunteet ovat vahvasti mukana, kun Martin Alvarado esiintyy.

Alvarado esiintyy sunnuntaina 13.10. Andalusian Swingbandin solistina perinteisissä Kukon sunnuntaijazzeissa. Mies esittää tuttuja ikivihreitä kuten Besame mucho ja Quizás Quizás. Joitain popmaailman helmiäkin kuullaan esimerkiksi A Whiter shade of pale, joka tunnetaan Procol Harum yhtyeen hittinä. Mahdollisesti kuulemme myös Kirkan Surun pyyhit silmistäni pois espanjaksi laulettuna.

LUE MYÖS:https://fuengirola.fi/martin-alvarado-lauloi-suomalaisen-jouluklassikon-espanjaksi/

Tiistaina 15.10. Alvarado esiintyy pianisti Matti Laukkasen kanssa. Laukkanen on uuden suomalaisen tangon merkittävimpiä tulkitsijoita ja erittäin arvostettu muusikko kansainvälisesti. Tämä duo on esiintynyt pitkään yhdessä ja ovatpa he julkaisseet neljä levyäkin.

Martin Alvarado ja Matti Laukkanen ovat luoneet aivan uudenlaisen tangokonseptin. Siinä fuusioidaan suomalaista ja argentiinalaista sekä perinteistä että modernia tangoa.

Tiistai-illassa kuullaan omaperäisiä sovituksia suomalaisista klassikkotangoista kuten Liljankukka, Tähdet meren yllä, Täysikuu ja Siks oon mä suruinen. Myös argentiinalaista tangoa kuullaan, hienoja sovituksia Astor Piazzollan ja Carlos Gardellin kappaleista.

- Mainos -

Liput molempiin tilaisuuksiin kannattaa varata ajoissa, se käy parhaiten sähköpostitse kukko.events@gmail.com .

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *