Niko Saarinen vilustui Aurinkorannikolla – synttärijuhlat pipariksi

Tosi-tv-tähti ja radiojuontaja Niko Saarinen on asunut Espanjan Aurinkorannikolla jo kuukauden. 38-vuotissynttäreitään hän viettää sairaspedillä.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Niko Saarinen on asunut Aurinkorannikolla syyskuun alusta asti. Hän kuvannee Espanjassa tv-sarjaa. Kuva: Facebook @niko.saarinen.169.

Niko Saarinen, 38, on tosi-tv:stä ja radiosta tuttu mediapersoona, joka on viihtynyt alkusyksyn Espanjan Aurinkorannikolla.

Niko jäi syyskuun alussa pois radiokanava NRJ:n aamujuontajan hommista, mutta ei kertonut tarkemmin uusista työkuvioistaan. Hän on valottanut olevansa tauolla radiosta toisen, televisioon liittyvän työprojektin takia.

Monet ovat arvuutelleet somessa, mahtaako Niko juontaa Aurinkorannikolla kenties kuvattavaa Love Island -sarjaa.

Saarinen tuli tunnetuksi osallistuessaan Suomen Big Brotheriin vuonna 2008. Hän on sittemmin kisannut muun muassa Viidakon tähtösissä, Julkkis Big Brotherissa, Aurinkorannan tähtösissä, Farmi Suomessa ja Selviytyjissä. Hänet valittiin vuoden radiojuontajaksi RadioGaalassa 2024.

- Mainos -

Lue myös: Aki Linnanahde oksenteli Málagan lentokentällä

Niko yritti treffailla Mercadonassa ananaspuskan kanssa

Aurinkorannikolla Niko on ainakin käynyt kokeilemassa Fuengirola.fi:n uutisoimaa Mercadonan ananas-deittivillitystä.

Hacendado Tinder -nimellä kutsuttuun hassutteluun liittyy ananaksen laittaminen Mercadonan ostoskärryyn nurin päin tiettyyn kellonaikaan… jolloin muut romantiikannälkäiset tietävät treffailuinnosta.

Lue myös: ”Laita ananas väärinpäin kärryyn” – Mercadonasta etsitään nyt treffiseuraa

– Täällä on kaupat ihan täynnä iltasin ettei liikkumaan pääse ja vartiat ovilla, Niko ihmetteli Instagramissa.

– Tässä kun katto taas tätä omaa lookkia millä liikun kaupoissa… ni jännä että en ole vieläkään päässy deiteille vaikka ois helvetti kokonainen ananaspuska kärryissä. Ei muuta kuin uutta ananasta kantoon ja illalla kaupoille!

Kuume nousi kallioretken jälkeen

Lauantaina, 5. lokakuuta Niko täyttää 38 vuotta. Tv- ja radiotähden syntymäpäiväjuhlat menivät kuitenkin pieleen ikävän sairauden vuoksi.

Niko kierteli perjantaina ystäviensä kanssa El Torcal de Antequeran kuuluisia kalkkikivimuodostelmia. Kyseinen luonnonsuojelualue on yksi Andalusian kauneimmista ja erikoisimmista paikoista. Miljoonien vuosien aikana eroosio on muokannut kalkkikivistä mielikuvituksellisen näköisiä. 

- Mainos -

Retken päätteeksi he nauttivat Marbellan vanhan kaupungin tunnelmasta.

”Ilmastointi ehkä liian lujalla…”Niko Saarinen

Niko arvelee vilustuneensa ylhäällä vuorilla, missä oli kylmempää kuin rannikolla.

– Tulin eilen illalla todella kipeäksi, Niko päivitti somessa.

– Kun lähdettiin alaspäin sieltä vuorilta, tuli tosi outo olo… Plus meillä on ollut ilmastointi täällä ehkä liian lujalla. Tällä kertaa synttärit menee Espanjassa, illalla nousi kuume ja tää päivä meneekin sit sängyssä. Ihan tämmösii bileitä en suunnitellu, mut tuleepa koettua.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *