Seita & Friends palaa lavalle

Kesä on vietetty ja pikkuhiljaa arki Aurinkorannikon viihde-elämässä käynnistyy. Suomalaisittain varma merkki syksyn saapumisesta on Seita & Friendsin keikkojen alkaminen.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Seita Van Den Eeden, Sami Lassila, Tapi Leppä, Jorma Ettanen ja Hese Viinamäki. Siinä Seita & Friends perusjengi. Enimmillään lavalla on nähty yli kymmenenkin soittajaa....

Aurinkorannikon oma houseband Seita & Friends teki kesän aikana useita menestyksekkäitä keikkoja Suomessa. Nämä pohjoisen keikat näyttävät lisääntyvän kesä kesältä, tiedä vaikka kokonainen kesäkiertue olisi ohjelmassa lähivuosina.

Aurinkorannikolle ja Kukon lavalle ryhmä palaa ensi viikon keskiviikkona (2.10.). Avajaisiltana pidetään railakkaat bileet, joissa saa pistää jalalla koreasti eri kulttuurien musiikin tahdissa. Tarjolla on monia eri kieliä ja Seita & Friendsin lämpöä viileneviin syysiltoihin.

Seuraavana keskiviikkona (9.10.) ollaan feria -tunnelmissa. Painopiste on monipuolisessa espanjalaisessa musiikissa. Ferioilla kuullaan lähinnä sevillanas -musiikkia mutta Kukossa musiikin kirjo on laaja. Kauniita balladeita ja pop-helmiä Espanjan musiikillisesta aarrearkusta.

Tänä syksynä Seita & Friends ei esiinny säännöllisesti Kukossa joka keskiviikko. Keikkoja on muinakin viikonpäivinä ja välillä pidetään vähän taukoa.

- Mainos -

Liput vain 10€, ennakkovaraukset: kukko.events@gmail.com

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *