Suomi-asiantuntija tyrmistyi Málagan futistappiosta: ”Olivatko olleet dokaamassa Torremolinoksen ferioilla”

Málaga CF -joukkue otti rumasti turpiinsa kotikentällään Espanjan Aurinkorannikolla ja Fuengirolasta paikalle matkanneet suomalaiskannattajatkin pettyivät rankasti.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Elchen jalkapallojoukkue (mustissa) päihitti Málagan sinivalkoiset selvästi lauantai-iltana maalein 0-3. Elche sijaitsee Valencian itsehallintoalueella lähellä Alicantea.

Málaga CF -jalkapallojoukkue on yksi Espanjan Aurinkorannikon urheiluylpeyksistä, onhan jalkapallo Espanjassa tärkeä ja liki pyhä asia.

Suomalaisetkin seuraavat Málagan joukkueen edesottamuksia tiiviisti ja tiimillä on monituhatpäinen suomalainen fanikuntakin.

Kiinnostus Aurinkorannikon pääkaupungin joukkuetta kohtaan kohosi entisestään tänä vuonna, kun Málaga nousi takaisin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle La Liga 2:een (Liga Hypermotion).

Lue myös: Huikeaa futisdraamaa: viime sekuntien maali nosti Málagan La Ligan kakkostasolle

- Mainos -

”Málaga oli aivan luokaton”

Joukkue aloittikin jalkapallokauden pirteästi, ja Málaga napsi pisteitä tasaiseen tahtiin.

– Harva osasi odottaa nousijalta näin hyvää alkua, Fuengirola.fi:n futiskoluminsti ja Málaga CF Fan Club Finlandin vetäjä Lauri P. Pietikäinen ihasteli vielä reilu viikko sitten.

Lue myös: Málaga on aloittanut jalkapallokauden pirteästi

Nyt Laurillakin on toinen ääni kellossa.

Málaga pelasi tärkeän kotiottelun lauantai-iltana (28.9.) La Rosaledalla Elcheä vastaan, ja Uusi Refla -ravintolan järjestämiä suomalaiskannattajien bussejakin kaasutteli Fuengirolasta Málagaan kaksin kappalein.

Suomalaisia matkusti kahden bussin verran Fuengirolasta Málagaan

Málaga CF otti ottelusta rujosti turpiinsa maalein 0-3.

Suomalaisasiantuntija tyrmistyi ja totesi, että ”Málaga oli aivan luokaton”.

– Sillä ei ollut koko ottelussa yhtäkään laukausta kohti maalia. Málaga hävisi kaikki kaksinkamppailut ja hyvin harvoin pystyi edes kahteen peräkkäiseen onnistuneeseen syöttöön omilleen, Lauri Pietikäinen paheksui.

- Mainos -

– Elche olisi voinut voittaa 0-6 ellei maalivahti Herreiro olisi venynyt muutamiin loistotorjuntoihin.

Lue myös: Lauri Pietikäinen: Sheikkisotkun jälkeen Málaga CF löytää uuden, rikkaan omistajan

”Jokaiselle Málagan pelaajalle lampaanperse”

Pietikäisen mukaan tasoero oli suorastaan huikea.

– Vaikutti siltä että Elche olisi La Liga -joukkue ja Malaga pelaisi edelleen 1RFEF -tasolla. Jokaiselle Malagan pelaajalle lampaanperse arvosanaksi, Lauri ruoti.

– Häpeällinen esitys kotikentällä. Joukkue oli niin laiska, että tässä väkisinkin herää epäilys että nuo ovat olleet dokaamassa Torremolinoksen ferioilla. Äkkiseltään kuulostaa uskomattomalta väitteeltä, mutta eipä tästä montaa vuotta ole kun noita pelaajia haettiin putkan pahnoilta harjoituksiin Fuengirolan ferioiden aikana.

– Hyi helvetti mikä esitys. Hävetköön.Eipä tässä kyllä nyt tarvitse miettiä enää kärkipaikan tavoittelua tai nousua vähään aikaan. Josko palattaisiin siihen ”50-pistettä per kausi ja säilyminen” -tavoitteeseen.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *