Video: Näin kymmeniä maahanmuuttajia salakuljetettiin Espanjan Aurinkorannikolle keskellä päivää

Pikavene toi Nerjan uimarannalle, läntiselle Aurinkorannikolle kymmeniä laittomia maahanmuuttajia keskelle hölmistyneitä auringonpalvojia.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Kolmella tehokkaalla moottorilla varustettu kookas pikavene jyristi torstai-iltapäivällä Nerjan rantakaupungin suositulle uimarannalle läntisellä Aurinkorannikolla. Auringonpalvojien kasvavaksi ihmetykseksi veneestä purkautui rannalle kymmeniä miehiä, mitä ilmeisimmin laittomia maahanmuuttajia.

Suurin osa matkustajista oli aikuisia miehiä Marokosta, ja mukana oli myös kuusi alaikäistä. He hyppäsivät veteen muutaman metrin päässä rannasta, ja alus pakeni nopeasti paikalta.

Tulijat alkoivat saman tien hajaantua pitkin kaupunkia. Kansalliskaarti Guardia Civil ja paikallispoliisi järjestivät heti laajan operaation miesten löytämiseksi. Tähän mennessä on vahvistettu, että ainakin 33 miestä on otettu kiinni, heistä kuusi on alaikäisiä.

Kaikki kiinniotetut ovat olleet hyväkuntoisia. Guardia Civil ja paikallispoliisi yrittävät tavoittaa vielä ainakin neljää muuta. Etsinnät jatkuvat Nerjan, Frigilianan ja Torroxin alueilla.

- Mainos -

Tapaus sattui torstaina 19. syyskuuta klo 16.45 aikaan El Chuchon uimarannalla.

Kiinni otetut maahanmuuttajat kuljetettiin Nerjan Guardia Civilin tiloihin, mistä aloitettiin heidän palauttamisensa Marokkoon. Heidät siirrettiin myöhemmin Málagan satamassa sijaitsevaan väliaikaiseen ulkomaalaiskeskukseen.

Alla video maahanmuuttajien rantautumisesta (Lähde: Instagram @fuengirolasequeja)

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *