Netflix kuvaa Rondassa Agatha Christien jännityssarjaa: Game of Thrones -tähti pääosassa

Málagan maakunnan ikoniset miljööt pääsevät uuteen Netflix-mysteerisarjaan, jota tähdittävät Iain Glenin lisäksi Helena Bonham Carter ja Martin Freeman.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Skotlantilainen tähtinäyttelijä Iain Glen on parhaillaan Rondan maisemissa Málagan maakunnassa Espanjassa kuvaamassa uutta Netflix-sarjaa nimeltä Seven Dials.

Rondan historiallinen rotkokaupunki Espanjan Andalusiassa pääsee taas maailmanlaajuisen tv-yleisön eteen, sillä Málagan maakunnan vuoristossa sijaitsevassa kaupungissa kuvataan parhaillaan uutta Netflix-sarjaa.

Kyse on englantilaisen kirjailijalegenda Agatha Christien jännitysromaaniin The Seven Dials Mystery (1929) perustuvasta tv-sarjasta nimeltä Seven Dials.

Uutuussarjan pääosassa nähdään skotlantilainen näyttelijä Iain Glen, 63. Hän näytteli Ser Jorah Mormontin roolin kulttimaineeseen kohonneessa Game of Thrones -sarjassa.

Glen on näytellyt myös nimiroolissa irlantilaisessa rikossarjassa Jack Taylor (2010-). Vuodesta 2019 lähtien hän on esittänyt Bruce Waynea televisiosarjassa Titans.

- Mainos -

Glen on esiintynyt myös äskettäin julkaistussa elokuvassa The Last Front, joka sijoittuu ensimmäiseen maailmansotaan, ja lokakuussa hänet nähdään Disney-suoratoistopalvelussa komediassa Last Days of the Space Age.

Espanjan kuvausten jälkeen Resident Evil -elokuvasaagastakin tuttu tähti aikoo debytoida Bollywoodissa elokuvassa Tanvi the Great.

Agatha Christien Netflix-sarjaa Glen tähdittää yhdessä Helena Bonham Carterin, Mia McKenna-Brucen ja Martin Freemanin kanssa.

Lue myös: Málagassa kuvattu Netflix-sarja ampaisi katsojien suosikiksi ympäri maailman

Mia McKenna-Bruce on yksi uuden Agatha Christie -jännityssarjan, Seven Dials, näyttelijöistä. Kuva: Netflix.

Kuvaukset ikonisissa Rondan miljöissä

Rondassa kuvaukset alkoivat maanantaina, 16. syyskuuta ja kestävät keskiviikkoon 18. syyskuuta.

Seven Dials -sarjan kuvaukset tapahtuvat Rondan ikonisissa paikoissa, kuten rotkon yli kulkevalla Puente Nuevolla, Fuente de los Ocho Caños -juomalähteen ympäristössä, Duquesa de Parcent -aukiolla, arabialaisissa kylpylöissä, Alameda del Tajo -puistossa ja härkätaisteluareenalla.

Málagan maakunnassa järjestettiin äskettäin myös roolitushaku Glenin sijaiselle sekä muille sarjassa tarvittaville extra-hahmoille.

Päätähdelle haettiin sijaista Málagasta

Rondan kaupunki kertoi, että kuvaukset aiheuttavat liikennekatkoksia ja että mukana olevien henkilöiden kokonaismäärä on 120.

- Mainos -

Ronda on aiemmin ollut kuvauspaikkana muillekin televisiosarjoille, kuten HBO:n Dark Matter ja Netflixin Feria, muiden muassa. Myös James Bond -elokuvan Elät vain kahdesti (You only live twice, 1966) yksi huikea kopterikohtaus on kuvattu Rondan rotkossa.

Fuengirolasta Rondaan on noin 1 tunnin 20 minuutin ajomatka.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *