Maastopalo aiheutti massiivisen liikenneruuhkan Fuengirolassa

Fuengirolan ja Benalmadenan rajalla lähellä Hiqueronin aluetta syttyi aamupäivällä pieni maastopalo. Palo oli A-7 moottoritien välittömässä läheisyydessä ja sen sammutustyöt haittasivat liikennettä merkittävästi.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Liikenne ruuhkautui totaalisesti Hiqueronin alueen pienen maastopalon vuoksi.

Palo ei päässyt leviämään kovin isoksi ja palokunta sai sen melko nopeasti hallintaan.

Paikalle jouduttiin hälyttämään useampi palokunnan yksikkö ja runsaasti poliiseja. Liikenne oli hetken kokonaan poikki moottoritiellä ja sen jälkeen pitkään yksikaistaisena.

Jono La Calaan saakka

Jono eteni hitaasti, ja se venyi todella pitkäksi. Pahimmillaan lähes seisova jono ulottui La Calan kohdalta Fuengirolan itäpuolelle. Liikennehaitta oli Málagan suuntaan.

Jälkisammutustyöt jatkuvat edelleen ja liikennehaitta saattaa jatkua vielä jonkin aikaa iltapäivän puolelle.

- Mainos -

Palo on kuitenkin saatu sammutettua ja ruuhka purkautuu pikku hiljaa.

Palon sammuttamiseen tarvittiin useampi palokunnan yksikkö.

Ruuhkia esiintyi myös Fuengirolan Los Bolichesin kaupungiosassa. Nämä ruuhkat johtuivat siitä, että ihmiset yrittivät päästä rantatielle, kun kuulivat, että moottoritie on tukossa.

Lomakauden ruuhkia

Liikenne on elokuussa Aurinkorannikon alueella erityisen vilkasta. Elokuu on espanjalaisten lomakuukausi ja sisämaasta tullaan viilentymään meren lähelle Aurinkorannikolle.

Alueen kaupunkien väkimäärä on moninkertainen talvikuukausiin verrattuna. Siksi myös autoja on liikenteessä todella paljon.

Aurinkorannikon alueella ei vielä tänä kesänä ole ollut erityisen isoja maastopaloja. Toivottavasti niiltä säästytään myös kuuman ja kuivan loppukesän aikana.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *