Uutiset

Yritysuutinen: Fuengirolaan suomalainen työvoimatoimisto

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Aurinkorannikon työvoimatoimisto sijaitsee ”junakadulla” Ofimar -talonyhtiössä. Eija Bouras ja Kai Hahl ovat päivittäin tavattavissa.

Aurinkorannikolla on töitä suomalaisille. Tätä ilosanomaa on hyvä kertoa eteenpäin. Moni yritys on siirtänyt tai on siirtämässä toimintojaan pois Suomesta Espanjaan. Syy on yksinkertainen, työn teettäminen on Espanjassa selvästi halvempaa kuin Suomessa.

Suomalaisista työntekijöistä monille aloille on suoranainen pula. Työvoiman ja tarpeen kohtaavuus on ollut suuri ongelma, siihen duunia.es -palvelu pyrkii löytämään ratkaisun.

-Me saatamme työtä hakevat ja työntekijöitä tarvitsevat yhteen. Rekrytointiprosessimme on mietitty tarkkaan. Työnantaja saa meidän kauttamme testatun työntekijän ja työntekijälle yritämme löytää juuri hänelle sopivan paikan, kertoo duunia.es perustaja Kai Hahl.

Työtä Aurinkorannikolla on tarjolla kaikenlaisille ihmisille.

-Tärkeintä on hyvä työmotivaatio ja halu asua Espanjassa. Panostamme myös yli 45-vuotiaisiin, he ovat hyvin haluttu ryhmä monissa tehtävissä. Yläikärajaa ei ole, töissä on jopa yli 70-vuotiaita, kertoo Aurinkorannikon työvoimatoimiston rekryvastaava Eija Bouras.

Kuinka haen töitä?

Työvoimatoimisto tarjoaa työnhakijalle kolme väylää löytää itselleen töitä.

1. Avoimet rekryilmoitukset duunia.es -sivustolla
2. Avoin hakemus työvoimatoimistolle
3. Henkilökohtainen työllistämissuunnitelma

-Tuo kolmas vaihtoehto on melko kattava. Mietimme yhdessä työnhakijan kanssa kaikkia mahdollisuuksia ja päätämme mitä työtä lähdetään tavoittelemaan. Tärkeä osa suunnitelmaa on seuranta. Olemme sekä työntekijään että -antajaan yhteydessä säännöllisesti työsuhteen alkuvaiheessa. Koetamme yhdessä ratkaista mahdollisesti esiin tulevat ongelmat, Bouras sanoo.

Henkilökohtainen työllistämissuunnitelma on hakijalle maksullinen, palvelujen lisäksi hän saa käyttöönsä kaksi kattavaa opaskirjaa, jotka helpottavat niin työnhakua kuin elämää yleensä Aurinkorannikolla.

Työnantajalle palvelun käyttö on käytännössä riskitöntä.

-Me laskutamme sovitun summan työntantajalta kolmen ensimmäisen työsuhdekuukauden osalta. Jos työntekijä osoittautuu virherekrytoinniksi, maksu menee vain ensimmäisestä kuukaudesta. Kolmen kuukauden jälkeen työntekijä on yleensä jo päteväksi ja sopivaksi havaittu, Hahl painottaa.

Aurinkorannikon työvoimatoimisto löytyy osoitteesta https://duunia.es/  Siellä on selkeät osastot sekä työnantajille että -hakijoille.

https://fuengirola.fi/tyrehtyyko-veikkauksen-rahasampo-mika-uhkapelien-tulevaisuus-suomessa/

Muutto etelän lämpöön ei vaadi jättimäistä rahapussia  – Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset, tapahtumat ja ihmiset

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa