Blogi

Yhtälö 3 X C

 

Yllä oleva yhtälö on vaikeasti ratkaistavissa Espanjassa. CCC on espanjaksi el corona (virus), la Corona (kuningashuone) ja Corinna (tekoprinsessa ja kuningasisän ex-jalkavaimo). Näitä on pohdiskeltu Espanjassa koko kesä. Kataloniasta ei ole hiiskuttukaan.

On todettu, ettei kesälämpö tainnuttanutkaan coronavirusta, vain hieman hengähdystaukoa. Virus nostaa uhmakkaasti päätään, kadut tyhjinä englantilaisista, ei ole näkynyt saksalaisiakaan, puhumattakaan italialaisista, joita meillä Torressa oli paljon. Niissä hotelleissa, jotka ovat auki, kapasiteetti pyörii 40 prosentilla. Kun lomakuukausi on ohi, niin sulkevat ovensa.

Se toinen C, Corinna Larsen, ex-kunkun ex-rakastajatar on laittanut trumpetit soimaan. Sai lahjaksi kunkulta 65 miljoonaa euroa. Siitä on riittänyt puhetta. Viimeisessä BBC:lle antamassaan haastattelussa kertoi vuolaasti Juan Carlosin rahankäytöstä ja sadoista eri tileistä, joita miehellä on. Omisti kertomansa mukaan jopa oman rahanlaskemiskoneen. Nähtävästi häntä kuulustellaan 8. syyskuuta. Luulisin, että tulee ampumaan tykkiään paukkuen.

Kolmas C, la Corona, kuningashuone. Kuningasisä on jättänyt Espanjan pölyt ja rantautunut Abu Dhabiin. Siis maanpaossa, kuten kävi kaikille Bourbon-kuninkaille. Arvioitu omaisuutensa on kaksituhatta mijoonaa euroa. Nyt tutkitaan, että mistä rahat, joita ei ilmoitettu, oikestaan tulevat.

Epäillään lahjuksia, provikoita, esimerkiksi jokaisesta öljytynnyristä, jotka on tuotettu Arabiasta ja kuuluisasta luotijunasopimuksesta Medinasta Mekkaan; yli sata miljoonaa euroa provikkaa.

Kruununprinsessa Leonor sai tässä taannoin kysymyksen, mitä sinusta tulee isona? Ei osannut vastata. Mutta kuitenkin, what ever will be will be…

Kimmo Sahlman

Mitä pidit jutusta?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa