Uutiset

Vuokrien nousu taittui

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Málagan provinssin vuokrat ovat Andalusian korkeimmat.

Vuokra-asuntojen hinnat Málagan provinssissa ovat edelleen pilvissä, mutta tammikuussa hintojen nousu pysähtyi ainakin tilapäisesti.

Vuokra-asuntojen hinnat Málagan provinssissa ovat edelleen pilvissä, mutta tammikuussa hintojen nousu pysähtyi ainakin tilapäisesti.

Keskiviikkona julkaistun asuntoportaali Fotocasan tilaston mukaan keskimääräinen vuokra Málagan provinssissa laski tammikuussa 0,5 prosenttia joulukuusta. Tammikuussa keskimääräinen neliövuokra koko provinssin alueella oli 8,31 euroa.

Kalleimmat keskiarvoiset neliövuokrat löytyvät Torremolinosista (9,62€) ja Benalmádenassa (9,10€). Yli kahdeksan euron keskihintoihin noustaan myös Málagan kaupungissa ja Marbellassa. Kaupunkien sisällä hinnat luonnollisesti vaihtelevat, ja esimerkiksi Málagan vanhassa kaupungissa voi neliövuokra nousta helposti yli 10 euroon.

Pienestä laskusta huolimatta vuokrat Málagan provinssissa ovat edelleen Andalusian kalleimmat. Keskihinnalla laskettuna 100 neliön asunnosta joutuu siis Málagassa maksamaan vuokraa 831 euroa kuussa. Vertailun vuoksi vastaavien asuntojen keskivuokrat ovat 617 euroa Sevillan provinssissa, 765 euroa Cádizin provinssissa, 617 euroa Granadan provinssissa ja 642 euroa Córdoban provinssissa.

Lähde: Málaga hoy

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa