Lukuaika: Vikingsille kaksi voittoa viikonloppuna

Vikingsille kaksi voittoa viikonloppuna

Lauantaina ja sunnuntaina 13. ja 14. tammikuuta pelattiin Sevillassa rullakiekon Andalusian liigan kolmannen kierroksen turnaus. Fuengirola LIONSin joukkueista pelivuorossa oli tällä kertaa vain Vikings.

Keltapaitaisen Vikingsin ohjelmassa oli kaksi ottelua, molemmat sunnuntaina. Ottelut pelattiin vieläpä lähes peräkkäin.

Tiukasta otteluohjelmasta huolimatta Vikings onnistui vääntämään voiton molemmista kamppailuista.

Ensimmäisessä ottelussa viikingit kaatoivat Gelves Gorillasin maalein 5-4. Fuegirolalaiset karkasivat toisen jakson alussa jo 4-0 johtoon, mutta jäähyjen sävyttämän toisen jakson edetessä gorillat intouivat kovaan kiriin ja tasoittivat luvut 4-4:ään reilut pari minuuttia ennen loppua.

- Mainos -

Koko liigan pistepörssiä johtava Teemu Rastas iski kuitenkin Vikingsille vielä kertaalleen, kun pelikellossa oli aikaa enää 40 sekuntia. Kyseessä oli maaliruiskun kolmas osuma samaan otteluun, ja sillä varmistui lopulta 5-4 voitto.

Toisessa ottelussa viikinkejä vastaan liukui kotikentällään pelannut Macacos HL. Teemu Rastas jatkoi maaliverkkojen venyttelyä ja laukoi ottelussa peräti seitsemän maalia. Loppunumerot kirjattiin Vikingsille 10-7.

kahden voiton ansiosta Vikings nousi tasapisteisiin sarjaa johtavien Fuengirola LIONSin Latin Teamin ja Sevilla HL:n kanssa. Kaikilla kolmella on yhdeksän pistettä, mutta Latin Teamilla ja Sevillalla pelejä on takana vasta kolme, Vikingsillä viisi.

Seuraavan kerran Andalusian liigaa pelataan Sancto Petrin kentällä lauantaina 3. helmikuuta. Tuolloin LIONSin joukkueista pelivuorossa ovat Vikings ja Latin Team, joilla kummallakin on kaksi ottelua.

Fuengirolan kolmas joukkue Barona pelaa seuraavan kerran vasta 24. helmikuuta Jaénin turnauksessa.

Kuva: Cavallo Soane