Lukuaika: Viisi henkilöä pidätetty Mijasissa asuneen miehen murhasta

Viisi henkilöä pidätetty Mijasissa asuneen miehen murhasta

Espanjan Guardia Civil -poliisi on pidättänyt viisi ihmistä liittyen Mijasissa asuneen hollantilaisen miehen murhaan. Miehen ruumis löydettiin tammikuussa.

Koiraansa ulkoiluttanut nainen löysi kuolleen miehen 15. tammikuuta Pago del Humon alueelta. Nainen soitti välittömästi hätäkeskukseen.

Kun uhri tunnistettiin, poliisi havaitsi, että hänet oli ilmoitettu kadonneeksi Fuengirolan poliisiasemalla.

Kuolleella hollantilaisella miehellä oli ollut löydettäessä ampumahaava päässään ja hänet löydettiin palaneen auton vierestä.

- Mainos -

Ruumiin sijainti muutaman metrin päässä palaneesta autosta viittasi siihen, että kyseessä oli kostohyökkäys, viranomaiset sanoivat lausunnossaan.

Tutkittuaan ruumiin ja auton sijainnin oikeuslääketieteen asiantuntijat tulivat siihen tulokseen, että se oli ammattirikollisten työtä.

Uhri näyttää olleen osallisena hasiksen salakuljetuksessa Aurinkorannikolla, Alankomaissa ja Ranskassa.

Viisi nyt pidätettyä henkilöä, olivat matkustaneet Hollannista Malagaan, mistä he vuokrasivat auton, jonka he myöhemmin tuhosivat.

Tutkinnassa mukana olleet virkamiehet päättelivät, että nyt pidätetyt viisi henkilöä olivat osallistunut murhaan eri tavoin ja murhalla oli tekemistä hollantilaisen mafian kanssa.

Epäiltyjen uskotaan ajaneen ajoneuvon Chiclanaan ja sytyttäneen sen siellä piilottaakseen todisteet, jotka voisivat yhdistää heidät murhaan.

Etsintöjä ja pidätyksiä tehtiin Chierryssä (Ranska), Benalmádenassa ja Alhaurín el Grandessa sekä Guadiarossa, San Martín del Tesorillossa ja Chiclanassa, Cadizin maakunnassa.

Kahta pidätetyistä syytetään murhan toteuttamisesta, rikollisjärjestöön kuulumisesta ja laittomasta aseiden hallussapidosta. Kolmea muuta epäillään rikoksen peittämisestä.

- Mainos -

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...