Lukuaika: Vapaavuorossa ollut poliisi kuoli onnettomuudessa

Vapaavuorossa ollut poliisi kuoli onnettomuudessa

Vapaalla ollut Guardia Civil -upseeri, korpraali Gustavo Escaño, 43, kuoli liikenneonnettomuudessa AP-7:llä lähellä Torremolinosta 29. tammikuuta. Häneen törmäsi kuorma-auto ja perävaunu, kun hän nousi omasta ajoneuvostaan ​​sen hajottua.

Lauantaiaamuna kello 8.40 Andalusian hätäkeskus sai hälytyksen onnettomuudesta AP-7:llä Benalmádenan suuntaan. Escaño löydettiin makaamasta tieltä ja hänen kuolemansa vahvistettiin tapahtumapaikalla.

Kuollut upseeri on kotoisin Malagan El Palon alueelta. Hänellä on yksi poika, Benamádenassa asuva 20-vuotias nuorukainen.

- Mainos -

Aiemmin Escaño asui Fuente de Piedrassa. Hän liittyi Guardia Civiliin opiskellessaan heidän akatemiassaan Valdemorossa. Vietettyään suuren osan urastaan ​​Sevillan Reserve and Security Groupissa (GRS), joka on poliisivoimien eliittiryhmä, hän muutti Malagaan.

Escaño oli kansalaisten turvayksikön (USESIC) jäsen Torremolinoksessa. Sosiaalinen media tulvi kuluneena viikonloppuna tukiviestejä hänen perheelleen.

Uutisen lähteenä on käytetty Sur in english -verkkolehteä.

Linkki Sur in engish lehden juttuun:https://www.surinenglish.com/malaga/benalmadena-torremolinos/guardia-civil-officer-20220131095700-nt.html

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...