Lukuaika: Vapaalla ollut poliisi juoksi vanhusta repineen koruvarkaan kiinni sairaalassa

Vapaalla ollut poliisi juoksi vanhusta repineen koruvarkaan kiinni sairaalassa

Nuori mies vei väkivalloin kaulaketjun ja sormuksen vanhukselta Málagan sairaalassa Espanjan Aurinkorannikolla. Onneksi paikalla sattui olemaan ripeäliikkeinen poliisi.

Ikävä välikohtaus sattui viime lauantai-iltana Málagan Hospital Civilin sisäänkäynnin ulkopuolella.

Viranomaisten mukaan nuori miespuolinen varas hyökkäsi väkivaltaisesti iäkkään naisen kimppuun. Varas kiskaisi kaulaketjun vanhuksen kaulalta niin voimakkaasti, että seniori kaatui maahan.

Varas nappasi myös sormuksen hänen sormeltaan. Naisen iäkäs mies ryntäsi auttamaan vaimoaan ja törmäsi nuoreen, väkivahvaan rikolliseen sillä seurauksella, että myös aviomies kaatui.  Välittömästi tämän jälkeen varas yritti paeta paikalta.

Sattumalta vapaalla ollut paikallispoliisin (Policía Local) konstaapeli näki rytäkän ja lähti juoksemaan varkaan perään.

- Mainos -

Muutaman minuutin takaa-ajon jälkeen nuori mies löysi itsensä sairaalan sisältä ansassa yrittäessään paeta poliisia.

Varas nimittäin pinkoi sairaalan käytäviä, kunnes päätyi teho-osastolle. Ulospääsy ei enää onnistunutkaan, koska teho-osasto on suljettu alue.

Uskomatonta kyllä, paikalla oli toinenkin poliisi, Espanjan kansallisen poliisin (Policía Nacional) edustaja, joka oli niin ikään vapaalla virka-ajan ulkopuolella, mutta osallistui kollegansa kanssa takaa-ajoon.

He valvoivat, että varas pysyi teho-osastolla, kunnes sairaalaan saapui neljä muuta poliisia, jotka pidättivät väkivaltaisen – ja huono-onnisen – rötöstelijän.

Varas on jo luovutettu oikeuden eteen, ja häntä odottaa tuomio varkaudesta ja pahoinpitelystä.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...