Uutiset

Vaikuttaako lakko Málagan lentoihin?

Kalustolle tulee ylimääräinen huoltopäivä, koska tukilakoista johtuen moni Finnairin koneesta pysyy maassa huomenna.

Postin työehtokiistoista johtuvat tukilakot vaikuttavat myös Finnairin lentoihin. Yhtiö on tältä illalta ja huomiselta joutunut perumaan satoja lentoja.

 

Ainakaan toistaiseksi Helsingin ja Málagan välisiä lentoja ei näy peruutuslistoilla. Sunnuntai-iltana Helsingistä Málagaan lähtenyt kone pääsi nousemaan ajallaan. Sama kone on palaamassa Málagasta Helsinkiin klo 0.25, eikä mitään ongelmia ole ilmoitettu.

Maanantaina aamuna on lähdössä kone Helsingistä Málagaan klo 6.00. Ainakin toistaiseksi se on lähtevien lentojen listalla.

Finnairin liikenneohjelmassa on maanantaina 25.11. yhteensä 377 lentoa, joista Finnair pyrkii operoimaan noin 120 lentoa.

Tukilakot aiheuttavat ongelmia myös Helsinki-Vantaan lentokentän maapalveluissa. Esimerkiksi matkatavaroiden saamisessa saattaa esiintyä ongelmia, vaikkei Finnairilla lentäisikään.

Finnair pahoittelee yli 20.000:lle asiakkaalle koituvaa harmia. Finnair ei ole osallisena työtaistelussa. Finnair pyrkii tiedottamaan kaikille niille asiakkaille, joihin lakko vaikuttaa henkilökohtaisesti. Ajantasaista tietoa julkaistaan myös täällä: https://www.finnair.com/fi-fi/tietoa-lennoista/matkustustiedotteet

Samasta osoitteesta löytyy myös ohjeet, kuinka toimia, jos oma lentosi on peruttu.

Finnairin toimintaan vaikuttavien tukilakkojen on määrä loppua tiistaina 26.11.

 

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa