Yritysuutiset

Uusi kampaaja Los Pacosiin

Riikka Lahtinen on sisustanut Boho Hairin omalla tyylillään hieman boheemiksi.

Kai minä jollain tapaa olen hullu, kun tällaisena aikana avaan yrityksen Aurinkorannikolle. Minusta elämä vaan on elettävä niin, että kiinnostavat asiat tehdään silloin, kun tuntuu hyvältä, eikä joskus tulevaisuudessa, sanoo Los Pacosissa Boho Hair kampaamoliikkeen juuri avannut Riikka Lahtinen.

 

Boho Hair sijaitsee Los Pacosin pääväylän, eli Avenida Finlandian varrella. Paikka on sama, missä Hiussalonki Anita sijaitsi pitkään.

-Päätös kampaamoyrittäjäksi palaamisesta syntyi aika vikkelästi. Olen tehnyt personal trainerin hommia lähinnä etänä Suomeen sekä verkkovalmennuksena. Kesällä tuli mieleen, että töitä pitäisi voida tehdä muutenkin kuin tietokoneen äärellä. Sitten näin Hiussalonki Anitan myynti-ilmoituksen, paluu kampaajan ammattiin oli helppo tehdä.

Lahtinen on toiminut kampaajana Suomessa 27 vuotta, eli homma on varsin tuttua.

-Minä olen vissiin syntynyt kampaajaksi, se työ on aina ollut minulle helppoa, kiinnostavaa ja luontevaa. Kampaajan työssä on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen hiuksiinsa pois lähtiessään, mutta hänellä pitää olla muutenkin hyvä olo. Keskustelut ja kokonaisvaltainen rentoutuminen on yhtä lailla tärkeää kampaajan tuolissa.

Lahtinen on aina rakastanut nopeita liikkeitä elämässään. Hän on syntyperäinen helsinkiläinen, mutta viimeiset 12 vuotta ennen vuosi sitten Espanjaan muuttoaan hän asui Pohjois-Pohjanmaalla Yli-Iissä vanhassa koulussa.

-Kaikki ystäväni Helsingissä pitivät Yli-Iihin lähtöä täysin päättömänä ajatuksena. He eivät uskoneet, että voisin sinne metsän keskelle saada kampaamoasiakkaita. Toisin kävi, ihmiset ajoivat jopa sata kilometriä päästäkseen kammattavaksi.

Lahtinen on aina ajatellut, että hän haluaisi asua lämpimässä ilmastossa. Ratkaisu Espanjaan lähdöstä yhdessä perheen kanssa syntyi pikkuhiljaa.

-Laitoimme Yli-Iin talon myyntiin ja tarkoituksemme oli muuttaa Helsinkiin. Myyntiaika venähti kuitenkin yli kolmeen vuoteen, joten siinä oli hyvin aikaa miettiä, josko sittenkin nyt olisi se aika lähteä lämpimään. Niin me sitten reilu vuosi sitten perheen kanssa päätimme suunnata tänne ja vakaa tarkoitus on jäädä näille seuduille pysyvästi.

Boho Hair tekee käytännössä kaikkea, mitä hiuksille voi tehdä. Leikkaukset, värjäykset, permanentit, hiusten pidennykset sekä ripsien ja kulmien värjäykset  onnistuvat.

-Tykkään myös tehdä juhlakampauksia, eli tänne vaan minun tuoliini, kun juhlat lähestyvät, Lahtinen kutsuu.

Boho Hair on auki arkisin klo 10-16.30. Lahtinen ottaa mielellään varauksia myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Mitä pidit jutusta?
+1
193
+1
23
+1
4
+1
6
+1
6
+1
10

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa