Golfkentät Urheilu Uutiset

Uusi Golfkenttä Málagan ja Torremolinosin rajalle

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Kuvassa havainnekuva uuden golfkentän ja asuinalueen suunnitelmasta.

Málagan kaupunginvaltuusto on hyväksynyt suunnitelmat uuden golfkentän ja sen yhteyteen rakennettavan asuinalueen rakentamisesta. Rakentamisessa tulee huomioida alueen mahdolliset arkeologisesti merkittävät löydökset.

 

Golfkenttä ja uusi asuinalue on tarkoitus rakentaa lähelle Torremolinosin rajaa Málagan kaupungin länsilaidalle El Olivar kaupunginosan kohdalle. Paikka sijaitsee lentokentän välittömässä läheisyydessä, heti sen länsipuolella. Nimeltään projekti on Rojas-Santa Tecla.

Hankkeen myötä on tarkoitus rakentaa täysimittainen 18-reikäinen golfkenttä, sekä hurjat 2.800 uutta asuntola. Hankkeelle on varattu tilaa yhteensä 1,5 miljoonaa neliömetriä, josta golfkenttä vie kolmanneksen. Myös puistoille ja muille viheralueille on varattu runsaasti tilaa, noin 300.000m2.

Tulevan golfkentän välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Paradorin golfkenttä sekä Miquel Angel Jimenezin golfakatemia.

Hankkeen yhteydessä kiinnitetään huomiota paitsi alueen arkeologisiin arvoihin, myös ekologisuuteen. Esimerkiksi alueen vedenpuhdistamoa laajennetaan hankkeen vuoksi ja tehdään sellaiset toimenpiteet, jotka mahdollistavat koko alueen kastelun kierrätysvedellä.

Toistaiseksi ei ole julkistettu minkäänlaista aikataulua hankkeen etenemiselle.

Lähde: Málaga Hoy

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa