Blogi

Ulos mutakuono…

 

Atik Ismail – loistava jalkapalloilija, Janne Holmén – viimeinen suomalainen juoksun pitkän matkan arvokisavoittaja tai Nasima Razmyar – Helsingin apulaispormestari.

Mikä heitä yhdistää? He ovat kaikki muslimeita: Ismail on tataari, Holmén käännynnäinen ja Razmyar on syntynyt Afganistanissa. Olen tavannut heidät jokaisen, eikä yksikään heistä vaikuttanut mielipuoliselta terroristilta, joiksi erilaisuutta pelkäävät ihmiset muslimeja väittävät.

Vexi Salmi kirjoitti Irwin Goodmanille 1989 kappaleen Mutakuono ja lakupelle, jonka sanoittamista hän katui jo samana vuonna toteamalla Neil Hardwickille, että puoli Suomea on ymmärtänyt sen väärin.

Rasistit kuulivat vain kertosäkeen: Ulos mutakuono ja joka lakupelle / Joita viidakossa on grillannut helle. Mutta he eivät ymmärtäneet sarkastisen tekstin kokonaisuutta: Täällä suulas muija on yönsä kuutamolla / Ja ellei tyyli muutu, niin sitten haulikolla / Perheriidan tulos / On täällä ilmat ulos.

Älykkäät populistithan käyttävät vähemmän koulutettua kansanosaa ajamaan omaa asiaansa. Samalla tavalla Suomi on IP-lehtien perusteella erittäin väkivaltainen, vaikka Pohjola on tällä hetkellä turvallisempi kuin koskaan.

Itse en käsitä Rannikolla asuvia ihmisiä, jotka vaativat Suomeen tulevien pakolaisten integroitumista yhteiskuntaan. Samat huutelijat työskentelevät kuitenkin suomenkielisissä puhelinkeskuksissa ja tilaavat töiden jälkeen härmäksi kaljan.

Ihmettelen myös Supon käsienpesua omasta työstään. Supon mukaan al-Holin leirillä olevat kymmenen naista lisäisivät palautuksen myötä terrorismin riskiä Suomessa.

Samaan aikaan Suomen ”tavis” poliisi kertoo estäneensä useita koulusurmia omalla tiedustelullaan, mutta Supo ei pysty seuraamaan luotettavasti kymmenen(!) nimeltä tunnetun naisen toimintaa tulevaisuudessa?

Mika Heikkilä

Mitä pidit jutusta?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa