maanantai, maalis 4, 2024

Tuomari Nurmio ja Tohtori Hillilä Fuengirolassa

Tuomari Nurmio on selvästi tykästynyt Aurinkorannikkoon. Jälleen kerran hän saapuu alueelle ja tekee suomalaisten iloksi keikan yhdessä dr. Hillilän kanssa.

Tuomari Nurmio elää luovaa kautta. Välillä oli tarkoitus lopettaa koko musiikin tekeminen tai ainakin sen julkaiseminen, mutta kynä ei pysynyt pöydällä. Jokin voima ajoi taiteilijaa tarttumaan muistilehtiöön ja nuottipaperiin, niiden tuloksena syntyi reilusti yli albumillinen uusia lauluja. Viime kesänä Nurmion Maailman onnellisin kansa oli yksi soitetuimmista kappaleista radioasemilla ja koko levykin myi mainiosti.

Palo soittoon ja esiintymiseen on edelleen vahva. Niinpä Nurmio yhdessä lyömäsoitintaiteilija Make Hillilän kanssa saapuu jälleen kerran Aurinkorannikolle ja herrat tekevät reissun lomassa yhden ainoan keikan. Tuo hetki osuu torstaille 27.1. klo 19 ja paikkana on tuttu Kukko.

- Mainos -

Nurmion keikat ovat aina vahvoja kokemuksia. Mies ei tarjoile koskaan valmiiksi pureskeltua nostalgiapurkkaa, vaan joka kerta soitossa on jokin uusi koukku. Kappalevalikoimassa on mukana paljon vanhoja tuttuja hittejä, mutta ne on sovitettu uudelleen hienoiksi kokonaisuuksiksi.

Oheisesta linkistä löytyy paljon hienoa materiaali Tuomari Nurmiosta koko pitkän uran varrelta. https://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/30-2666

Liput keikalle kannattaa varata ennakkoon. Se onnistuu parhaiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen varaukset.kukko@gmail.com . Ennakkoon ostettuna lippu maksaa 20€.

https://fuengirola.fi/kategoria/viihde/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä mieltä olet Suomen poliittisista lakoista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...