Taidokasta flamencoa tunteella

Aitoa, autenttista flamencoa ei löydä Aurinkorannikolta aivan helposti. Nyt sellaisen näkemiseen on mahdollisuus.

La Zingara on suomalaissyntyinen flamencotanssija Sevillasta. Hän on harvinainen ilmestys, todennäköisesti ainoa suomalainen, joka on flamencotanssin uralla edennyt koko Espanjan arvostamaksi taiteilijaksi. Kati Vyyryläinen – La Zingara on raivannut tiensä sisään Sevillan flamencopiireihin. Menestys on vaatinut kovaa työtä, intohimoa ja lahjakkuutta.

La Zingara esiintyy David Manzano -nimisen kitaristi/laulajan kanssa. Heidän yhteinen esityksensä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua flamencoon sekä tanssina että musiikkina. Tämä on sitä oikeaa flamencoa, ei taustanauhoilla toteutettua turisteille suunnattua ryhmätanssia.

La Zingaran ja Manzanon viimeinen esitys Aurnkorannikolla on ensi maanantaina 5.12. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kukko Events ravintolan ja Woolbedin kanssa.

- Mainos -

Flamenco illassa Woolbed tarjoaa sinulle maittavan aterian juomineen. Lisäksi pääset kuulemaan huippuvalmentaja Juha Flinckin terveysluennon unen merkityksestä. Illalliskortti maksaa vain 15€. Se sisältää aterian ja shown.

Flamencoiltaan tulee ilmoittautua ennakkoon. Voit ilmoittautua emaililla info@suomiretket.com tai puhelimitse (whatsapp) +34 687 151 228. Voit käydä myös Kukossa ilmoittautumassa arkisin klo 11-15.

Kuvis

La Zingara ja David Manzano tuovat aidon flamencon Sevillasta Fuengirolaan.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...