Superpesisliput myynnissä Aurinkorannikolla

Superpesiksen tuottaja Jasmine Pajari luovutti otteluliput Centro Finlandian Infoon Terhi Parkolle. Nyt lippuja saa ja ne kannattaa käydä hakemassa ajoissa.

Kevään suomalainen urheilun huipputapahtuma Aurinkorannikolla lähestyy. Superpesiksen avajaisviikonloppua vietetään 21. – 22.4. Liput otteluihin ovat nyt myynnissä Centro Finlandian Infossa ja ravintola Uusi Reflassa.

Lippujen kysyntä on ollut vilkasta. Nettikaupassa on myyty reilusti yli puolet molempien otteluiden kapasiteetista. Elolan stadionille mahtuu noin 2.500 katsojaa kerrallaan. Järjestäjät yrittävät keksiä keinoja, millä katsomotiloja saataisiin laajennettua, mutta erilaiset turvallisuussäännöt ovat hankalia.

Pesiviikonloppu alkaa lauantaina 21.4. naisten Superpesiksen avauksella. Vastakkain ovat tuolloin Pesä-Ysit ja Lapuan Virkiä. Miehet pelaavat sunnuntaina ja silloin kentälle astelevat viime vuoden mestari Vimpelin Veto ja jo Aurinkorannikolla tuttu jengi Imatran Pallo-Veikot.

Tapahtuma oli viime vuonna loppuunmyyty ja se herätti runsaasti huomiota myös suomalaisissa medioissa. Hulinaa on tänä vuonnakin odotettavissa, pelkästään Suomesta tulee vähintään 600 pesisturistia.  Pesisfanien kannattaa käydä lunastamassa lippunsa ajoissa. Liput maksavat 10 euroa.

Aurinkorannikon suomalaisen koulun oppilaat saavat otteluihin ilmaisen koululaislipun. Se pitää noutaa Centro Finlandian infosta viimeistään keskiviikkona 11.4.

Matti Nykänen tähdittää pesibileitä.

Sunnuntaina 22.4. illalla järjestetään isot päätösbileet ravintola Kukossa. Bileiden pääesiintyjäksi tulee legendaarinen Matti Nykänen. Bileitä ylläpitää myös Sasu & FJ big Band. Paikalla ovat molempien joukkueiden pelaajat ja paljon muita tuttuja kasvoja. Lippuja loppubileisiin voi myös ostaa Centro Finlandian Infosta.

 

Antti Pekkarinen

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Mielenkiintoinen (6)
  • Erinomainen (2)
  • Hyödyllinen (0)
  • Tylsä (0)
  • Vanha uutinen (0)