keskiviikko, helmi 28, 2024

Superpesis viikonloppu – opas tapahtumaan

Kahden vuoden tauon jälkeen Fuengirolassa pelataan Superpesiksen avauskierrokset. Kisatunnelma on noussut pitkin viikkoa, tänään pelit alkavat.

 

Superpesis Fuengirolassa 23.-24.4.

Info
Superpesis-kausi alkaa Fuengirolan Elola-kentällä naisten ottelulla lauantaina 23.4. kello 13.00. Miesten ottelu pelataan samalla kentällä sunnuntaina 24.4. kello 14.00.

- Mainos -

Liput

Naisten otteluun on vapaa pääsy, sinne et tarvitse lippua lainkaan.
Miesten ottelulippuja saa tänään lauantaina ravintola Uusi Reflasta, huomenna pelipäivävänä lippuja saa tapahtumapaikalta  klo 13 alkaen. Lippu maksaa 15€, alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

 

Joukkueet
Naisten ottelussa vastakkain ovat Roihuttaret Helsingistä ja Seinäjoen Maila-Jussit. Miesten ottelussa pelaavat Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy.

 

Aikataulu
Lauantai 23.4. kello 13.00 naisten ottelu
Sunnuntai 24.4. kello 14.00 miesten ottelu
Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua.

Superpesisbileet sunnuntai klo 19 Kukko Events

 

- Mainos -

Tapahtumapaikka
Ottelut pelataan Fuengirolan Elola-kentällä, noin puolen kilometrin kävelymatkan päässä Fuengirolan juna-asemalta. Kirjoita google mapsiin Pabellon Elola. Sisääkäynnit ovat Calle Mallorcan puolelta. Tässä karttalinkki


Pysäköinti
Elola-kentän ympäristön kaduilla pysäköinti on maksutonta. Kentän yhteydessä on myös maksullinen parkkihalli ”Parking Elola ”

Ruoka, juoma
Otteluissa myydään virvokkeita, grillimakkaraa, lakritsia ja jäätelöä. Kentän länsikatsomon yhteydessä on baari, jossa tarjoillaan olutta, lonkeroa ja viiniä. Baarissa on runsaasti istuintilaa ja sieltä on hyvä näkyvyys kentälle.

 

 

Oheistapahtumat
Viralliset Superpesisbileet vietetään ravintola Kukossa sunnuntaina klo 19 alkaen. Suurin osa pelaajista saapuu paikalle ja ohjelmassa on myös urheilullista hauskanpitoa. Illan bändinä esiintyy Silen Band plays Latino. Jos et ole tehnyt ennakkovarausta, saavu hyvissä ajoin Kukkoon, jäljellä olevia lippuja aletaan myymään klo 18.30. Liput maksavat 20€, ne sisältävät buffet -ruokailun.

- Mainos -

Kukossa tapahtuu myös lauantai-iltana. Pikkis & Co -yhtye soittaa 60- ja 70 lukujen rock- ja popklassikoita. Liput maksavat 10€ ja niitä saa ovelta klo 18.30 alkaen.

 

https://fuengirola.fi/2022/02/04/naisten-pesismatsiin-vapaa-paasy/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...