Lukuaika: Superpesiksen avausotteluiden joukkueet julkistettiin

Superpesiksen avausotteluiden joukkueet julkistettiin

fugepesis, superpesis, elola

 

Molemmissa otteluissa on paljon paljon pelissä. Naisten puolella molemmilla joukkueilla uudet pelinjohtajat saavat Fuengirolan Elolan stadionilla tulikasteensa. Roihuttarien viuhkaa heiluttaa tulevalla kaudella Pasi Niemelä ja Maila-Jussien merkkipelistä vastaa Juha Antikainen.

 

IPV oli miesten Superpesiksessä viime kauden sensaatiojoukkue. Se oli aivan hilkulla tiputtaa mestariksi edenneen Mansen jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. IPV on latautunut tulevaan kauteen hyvin ja tavoitteet ovat korkealla. Sotkamon Jymyn ainoa tavoite ensi kaudella on palata kultakantaan. Mestaruuksia Jymylle on vuosien saatossa kertynyt jo 19 kappaletta.

- Mainos -

 

-Neuvottelut etenivät kaupungin kanssa jouhevasti ja hyvässä hengessä. Täytyy jo tässä vaiheessa kiittää pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme Aurinkorannikon leijonia hyvä työstä. He hoitivat esimerkiksi yhteydenpidon kaupungin johtoon asian tiimoilta, kertoo IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää.

 

Superpesiksen avaus on pelattu jo kolme kertaa aiemmin Fuengirolassa. Peruskuviot ovat asettuneet hyvin kohdilleen, nyt tiedetään jo mitä Etelän lämpöön tullaan tekemään.

 

-Aiempina vuosina asiat ovat toimineet vuosi vuodelta paremmin. Olemme avanneet keskustelut aiemmin mukana olleiden paikallisten yhteistyökumppanien kanssa, en näe mitään syytä, etteivätkö ne olisi mukana nytkin.

 

Matkapaketit myynnissä

 

- Mainos -

Superpesiksen avausviikonloppuun saapuu perinteisesti paljon yleisöä Suomesta. Ottelujen yhteyteen järjestetään valmiita matkapaketteja, ne ovat jo nyt myynnissä.

 

– Kahden välivuoden jälkeen tapahtuman järjestäminen tuli mahdolliseksi, kun matkailun avautuminen on hyvässä vauhdissa. Matkapaketteja on saatavilla pidennetystä viikonlopusta aina kahdeksan vuorokauden lomiin ja niihin on liitetty suorat lennot Helsingistä. Matkapaketit sisältävät parhaat katsomopaikat molempiin otteluihin, kertoo Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski.

 

Viralliset matkapaketit sisältävät suorat lennot, laadukkaan majoituksen sekä vastuullisen  matkanjärjestäjän, Saarikoski Travelsin, palvelut. Lisätietoa tapahtumasta ja matkapaketeista löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

 

Fugepesis-tapahtuman yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin talvella verkkokauppaan ja Aurinkorannikon myyntipisteisiin. Ottelut pelataan aiempien vuosien tapaan Elolan urheilukeskuksen stadionilla.

Antti Pekkarinen

- Mainos -

Lue myös:

https://fuengirola.fi/superpesis-palaa-aurinkorannikolle-pesapallon-100-vuotisjuhlavuonna-kausi-kayntiin-fuengirolassa-kevaalla-2022/?highlight=pesis

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...