Suoraan sydämestä

 

Radio Finlandialla käynnistyi pari viikkoa sitten ohjelmasarja Suoraan sydämestä, jossa ihmiset saavat kertoa jonkin asian, joka juuri sillä hetkellä kumpuaa suoraan sydämestä. Kaiken takana on laajempi kokonaisuus – teemme yhteistyötä Porvoon Kesäteatterin kanssa, jossa on valmistumassa samanniminen kesäteatteriesitys elokuuksi Porvooseen.

Suoraan sydämestä sanottuna, on ollut todellakin virkistävää, kun media ja teatteri tekevät yhteistyötä ja oppivat toinen toisiltaan. Toki meillä radiossa työskentelee jo valmiiksi näyttelijä Päivi Mäkinen, jolta allekirjoittanut on saanut paljon oppia esiintymisestä ja teatterimaailman lainalaisuuksista.

Yksi tärkeä oppi on ollut se, miten tärkeää on heittäytymisen taito. Elämää voi aina yrittää suunnitella ja hallita, mutta aika harvoin mikään asia menee niin kuin on suunniteltu. Jos on liian tiukat ohjakset käsissä ja turhan pieni marginaali, pienikin muutos voi tuntua katastrofaaliselta. Mutta kun oppii elämään entistä enemmän hetkessä ja antautumaan uusille asioille ja mahdollisuuksille, voi saada paljon enemmän.

- Mainos -

Haastetaanpa nyt lukijaakin miettimään, mikä asia kumpuaa Suoraan sydämestä? Kerro se sähköpostilla studio@radiofinlandia.fi. Perjantai-iltaisin klo 20 alkavassa ohjelmassa kuulet niitä asioita, joita ihmisten mielessä liikkuu juuri nyt.

Niin ja se kesäteatteri; Juha Laitilan käsikirjoittama ja Päivi Mäkisen ohjaama Suoraan sydämestä Porvoon Taidetehtaan lämpiössä 1.– 9.8. ja lippu.fi -palvelusta voi varata lippuja. Päivin ja Juhan lisäksi näyttelemässä ovat Satu Laitila ja tangokuningas Aki Samuli. Mutta mikä rooli Radio Finlandialla on – se kannattaa käydä katsomassa.

Iloitaan keväästä ja nautitaan elämästä – suoraan sydämestä!

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...