perjantai, maalis 29, 2024

Suomalaisjoukkueet voittoihin Andalusian liigassa

Rullakiekkoilun Andalusian liiga pyörähti käyntiin sunnuntaina Fuengirolassa.

Molemmat suomalaisjoukkueet Barona ja Lions pitivät kotietunsa ja johtavat näin ollen sarjaa.

Sarjajohtaja Baronan ensimmäinen vastustaja Sancti Petri tuomittiin tekniseen tappioon 0–10, kun joukkue ei saanut aamupäivän otteluun kokoonpanoon tarpeeksi pelaajia. Joukkueet kävivät kuitenkin höntsäämässä ja Barona vei ottelun 8–3.

– Pelaajien henkilökohtaiset pisteet näkyvät vielä tilastoissa, mikä johtuu liigan käyttämästä järjestelmästä, mutta ne poistetaan sieltä, kertoi Lionsin joukkueenjohtaja Jari Nyman.

Päivän toisessa ottelussa Barona kukisti Ceuta Bulldogsin numeroin 16–3. Ottelun sankari oli seitsemän maalia tykittänyt Miika Suntinen. Myös Juha Hakasalo takoi seitsemän pistettä (4+3).

- Mainos -

– Ihan hyvä peli. Olisimme voineet voittaa enemmänkin, mutta loppu meni sellaiseksi neppailuksi, yhden ottelun turnauksessa pelannut Suntinen sanoi.

Tiukka vääntö

Lionsin urakka alkoi aamulla Málaga H.L:ää vastaan. Suomalaisjoukkue ei antanut pääkaupunkilaisille mitään mahdollisuuksia. Ottelu päättyi 10–3 Lionsin voittoon. Imad Tiouk ja Andrés Arroyo kauhoivat molemmat neljä pistettä, ensimmäinen 3+1 ja jälkimmäinen 2+2.

Lionsin toinen ottelu Búhos Xauenia vastaan oli turnauksen tasaisin. Búhoksen maalivahti Ignacio Pelayo oli pelannut nollaottelun Ceutaa vastaan. Lions meni 1–0-johtoon vajaan neljän minuutin pelin jälkeen, mutta Búhos tasoitti ottelun ennen jakson loppua.

Toisen jakson puolessa välissä hyvässä vireessä ollut Lionsin nuori tähti Imad Tiouk vei joukkueen 2–1-johtoon ja vain runsas minuutti myöhemmin kapteeni Carlos Palafox lisäsi Fuengirolan johtoa.

Búhos ei luovuttanut. Joukkueen ensimmäisen maalin tehnyt Rene Delbouille kavensi loppunumeroiksi 2–3.

Seuraava turnaus pelataan Murciassa runsaan viikon kuluttua.