Lukuaika: Sofia Belórf bailasi rajusti Fuengirolan yössä – julkinen pusu Stefulta

Sofia Belórf bailasi rajusti Fuengirolan yössä – julkinen pusu Stefulta

Kun Sofia Belórf viettää aikaansa Aurinkorannikolla, hänet on totuttu näkemään Marbellan suihkuseurapiirien luksusklubeilla. Tiistai-iltana Belórf jalkautui Fuengirolaan ja sen suomalaisiin karaokebaareihin.

Fuengirola.fi toimitukseen tuli keskiviikkona useita yhteydenottoja Belórfin liikkeistä. Hänet oli nähty ainakin Los Bolichesissa sijaitsevassa Tauski Barissa ja Fuengirolan keskustan Bar Cosmoksessa. Molemmissa hän lauloi karaokea ja silminnäkijöiden mukaan meno oli railakasta.

-Minulle soitettiin illalla ja kysyttiin, voisinko avata Tauski Barin Sofiaa varten. Meillä olisi normaalisti ollut baari kiinni, mutta päätin tulla avaamaan sen tälle seurueelle. Porukalla oli selvästi hauskaa ja tytöt olivat erinomaisia laulajia, Tauski Barin Marge Toivonen raportoi.

- Mainos -

Lehden lukijat kertovat, että Belórfin ja hänen näyttävien ystävättäriensä karaokeohjelmistoon kuului ainakin Nylon Beatin Satasen laina ja Juha Tapion Kaksi vanhaa puuta.

Paikalla ollut lukija kertoo että Juha Tapion kappaleen Belórf lauloi duettona Stefan Thermanin kanssa. Kappaleen lopuksi Therman moiskautti Belórfille hellän pusun suulle.

Silminnäkijöiden mukaan seurueen ilta kului iloisissa merkeissä. Alkoholia kului, laulu raikasi ja meininki oli mitä parhain.

Seurueen mukana kulki videokuvaaja. Voi olla, että samalla kuvattiin jotain tv-ohjelmaa. Selvittelemme asiaa ja palaamme siihen myöhemmin.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...