Lukuaika: Silen Rock Experience – Hendrixin henkeä

Silen Rock Experience – Hendrixin henkeä

Silen Rock Experience on kolmen miehen tiukka rock trio. Bändi on treenannut viime aikoina tiiviisti ja etenkin Jimi Hendrixin upea tuotanto on inspiroinut ryhmää.

Hendrixin lisäksi trio esittää kappaleita esimerkiksi Creamilta, Rolling Stonesilta, ZZ Topilta ja Deep Purplelta. Ei siis purkkaa ja jytää, vaan ehtaa rock´n´rollia.

Kolmen miehen kokoonpanolla syntyy suoraviivaista ja vauhdikasta menomusaa. Remigio Maillo Fernandezin (laulaja,rumpali) karhea ja karismaattinen lauluääni sopii hienosti 60-70-luvun musiikin tulkintaan.

Carlos Candela Terry on kokenut ja taitava basisti, joka on soittanut pitkään myös Silen Bandissa Santanan hittejä. Hänen virtuoosimainen ja tiukka tekniikkansa luo yhdessä Remin kanssa bändille vahvan rytmipohjan.

- Mainos -

Markku Silen on tuttu mies Aurinkorannikolla. Rock Experience on hänelle paluuta omille musiikillisille juurilleen, 60- ja 70-lukujen rockmusiikkiin. Silenin Fender Stratocaster odottaa kuumeisesti pääsyä Kukon lavalle. Luvassa on taas paljon antaumuksellisia kitarasooloja.

Silen Rock Experience esiintyy Kukossa lauantaina 7.10. klo 20. Varaa paikkasi kukko.events@gmail.com .

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...