Lukuaika: Rokkia ja rautalankaa – Markku Silen meets Seppo Niittymäki

Rokkia ja rautalankaa – Markku Silen meets Seppo Niittymäki

Lauantaina 25.11. Kukossa on tarjolla musiikillinen täyskattaus 60-luvulta sisältäen The Shadows, Rolling Stones, The Who, Cream, The Beatles, CCR ja monien muiden legendaaristen yhtyeiden hittejä.

Illan avaavat Seppo Niittymäki, Jake Itävaara, Hazze ja Remus Wazeen The Shadows-yhtyeen musiikilla. Seppo Niittymäki kitaristina on yksi rautalankamusiikin tunnettuja veteraaneja Suomessa. Jake Itävaara, yhtyeen basisti, muistetaan Arto Sotavallan ja Jukka Tolosen, The Roques-yhtyeen basistina.

Hazze Wazeen on tunnettu laulajana, kitaristina ja basistina. Hazze on esiintynyt paljon Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä myös Voice of Finlandissa vuonna 2022. Hazzen tekninen osaaminen basistina on mykistävää kuultavaa. Hazzen poika Remus on soittanut isänsä kanssa jo pitkään ja Remuksen rytminen taituruus rumpalina pitää yllä kuumaa sykettä koko illan.

Lue myös: Markku Silenin tarina

- Mainos -

Markku Silen on useamman vuoden ajan tullut kitaristina tutuksi intohimoisena ja taitavana Carlos Santanan musiikin esittäjänä Esteponassa, Marbellassa ja Fuengirolassa. Tänä vuonna Markku on myös palannut musiikillisille juurilleen rockmusiikin pariin. Ensi lauantaina Markku tulkitsee Eric Claptonin, Peter Townsendin, Keith Richardsin, Chuck Berryn ja monien muiden rokkikitaristien teoksia.

Luvassa on nostalginen rautalankamusiikin ilta ja vauhdikas rockshow. Varaa liput etukäteen kukko.events@gmail.com . Ennakkoon lunastetut liput maksavat vain 10€.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...