Riku Suokas ja Johanna Tohni – Mars vs. Venus

Suomalaisen stand upin pioneeri Riku Suokas ja puolisonsa Johanna Tohni irvailevat toisilleen lavalla.

-Ennustan, että tästä tulee hitti, kirjoitti Aamulehti arviossaan ensi-illasta. Näin on tapahtunut: syyskuusta 2017 lähtien lähes kaikki esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä Tampereen työväen teatterissa.

Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja voi ehkä todistaa niistä osan todeksi. Siinä missä Luolamies katsoo maailmaa miehen silmin, Mars vs. Venus? tekee havaintoja niin miehen kuin naisen näkökulmasta.

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. He kertovat saman tarinan kaksi eri puolta. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että nämä kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Mars vs. Venus? on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä näytelmä. Myös kirjoitusprosessi oli samankaltainen. Tämänkin esityksen teksti testattiin ja viimeisteltiin stand up -lavoilla. Rikun ja Johannan lisäksi käsikirjoituksesta vastasi Heikki Syrjä.

Stand upin kestotähti Riku Suokas on esittänyt Luolamiestä loppuunmyydyille saleille viimeiset kymmenen vuotta. Teatteri-ilmaisun ohjaajanakin työskennellyt Johanna Tohni on stand upin nouseva uusi kyky, joka on saanut kannuksia niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä lavoilta.

Mars vs. Venus? nähdään Aurinkorannikolla kolme kertaa. Ensin torstaina (1.2.) Kukossa, sitten perjantaina Koppasissa ja lopuksi lauantaina His Starsissa. Lippuja saa ennakkoon kyseisistä paikoista ja Centro Finlandian Infosta.

 

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Erinomainen (1)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Hyödyllinen (0)
  • Tylsä (0)
  • Vanha uutinen (0)