Refla aukesi viimein – vetäjinä tuttu kaksikko Pietikäinen & Levander

 

Uusi Refla oli suljettuna koko alkusyksyn ja ravintolan ympärillä pyöri huhuja jopa lopullisesta sulkemisesta. Pietikäinen itsekin oli huolissaan ravintolan tulevaisuudesta, yksi omistajista palasi Suomeen ja Pietikäinen jäi yksin pyörittämään ravintolaa.

-Olihan siinä haasteita kerrakseen. Korona oli hiljentänyt koko liiketoiminnan ja verottajakin muisti ihan merkittävällä vaateella hyvien vuosien seurauksena. Koko ajan etsin ratkaisua, jotenkin Reflan perintö on niin vahva, etten halunnut heittää sitä kerralla roskikseen. Levanderin kanssa löysimme yhteisen sävelen aika nopeasti, kun keskustelut avattiin. Nyt on jälleen aika kääriä hihat ja ryhtyä tosissaan töihin. Paljon tehtävää ja kehitettävää on edessä.

Uusi Refla avattiin kuluvan viikon keskiviikkona klo 12. Vanhoja asiakkaita saapui heti paikalle sankoin joukoin, vaikkei avaamisesta mitään suurta hälyä pidettykään.

- Mainos -

-Meillä on vielä keittiön kanssa tällainen sisäänajovaihe meneillään. Burgereita ja vartaita saa jo nyt, pyrimme ensi viikon aikana saamaan koko ruokalistan auki. Sieltä löytyvät sitten kaikki tutut Reflan klassikot.

Pietikäisen ja Levanderin yhteistyö ravintolan pyörittämisessä alkoi jo 2000 -luvun alkuvuosina. Aluksi miehillä oli pieni futisbaari El Boquetillon alueella Fuengirolassa. Alueella asuu pääosin espanjalaisia ja myös asiakaskunta oli tuolloin lähes kokonaan espanjalaisia.

Sittemmin parivaljakko otti haltuunsa ravintola Reflan Fuengirolan satamassa ja tuolloin nimeksi tuli Uusi Refla. Reflasta kasvoi ja kehittyi suomalaisten penkkiurheilijoiden koti. Varsinkin jääkiekkoa, Liigaa ja kansainvälisiä matseja Reflassa on seurattu tiiviisti. Myös jalkapallolla on ollut merkittävä rooli ravintolan hegemonian luojana. Reflan yhteyteen perustettiin Málaga FC:n  fanclub, joka esimerkiksi järjestää bussimatkoja futismatseihin Málagaan.

-Futismatkatkin aloitellaan, nyt kun ravintola on saatu auki. Ensimmäinen reissu on 15.11., silloin Rosaledalle Málagan vastustajaksi tulee Teneriffan joukkue. Tervetuloa piipahtamaan Reflassa, samalla voit vaikka ilmoittautua mukaan reissuun, Pietikäinen kutsuu.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...