Lukuaika: Ravintola Witissä viihdytään

Ravintola Witissä viihdytään

Witi on Aurinkorannikon suomalaisille tuttu paikka. Viime syksynä Witin ruoriin tarttuivat uudet innokkaat yrittäjät Tanja ja Kalle Kauriinoja. Nyt ravintolassa panostetaan ihmisten viihtyvyyteen.

-Meidän johtava ajatuksemme on se, että sisään astuessaan asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja että hän viihtyy hyvin koko sen ajan, kun meillä viipyy. Tätä ajatusta viedään läpi kaikessa;  ruoassa, palvelussa, siisteydessä ja erilaisissa tapahtumissa, Kauriinojat kertovat.

Witin perusjoukko, Kalle ja Tanja Kauriinoja sekä pääkokki Dimitri.

Väittämä pitää ainakin testiryhmämme kokemusten mukaan paikkansa. Kun lauantai-iltana astuimme sisään Witiin, vastassa oli eloisa ja puhelias ravintolan emäntä, joka luo välittömästi rennon ja osaavan tunnelman saliin.

Ruokalista on rakennettu kivasti. Siinä on useampi valmiiksi rakennettu menu, jotka sisältävät alku-, pää- jälkiruoan. Menuta ei tarvitse kuitenkaan välttämättä noudattaa, jokainen ateria on hinnoiteltu erikseen ja asiakas voi poimia kokonaisuuksista haluamansa osat.

Näyttäviä annoksia

- Mainos -

Söimme alkuun kreikkalaisen salaatin ja Ramin perunasalaatin graavilohen kera. Molemmat ruoat oli laitettu nätisti esille, varsinkin kreikkalaisen salaatin esillepano oli mielikuvituksellinen. Koko salaatti oli koottu ison lohkoiksi leikatun tomaatin sisään. Tsatsikikastikkeen kanssa tarjottu salaatti oli herkullinen ruokahalun herättäjä.  Maistuvainen oli myös lohen kanssa tarjoiltu perunasalaatti.

Grillattu merluza, yrttiöljyä ja maittavia kasviksia.

Pääruokavaihtoehtojen kanssa arvoimme pitkään. Toinen päätyi  grillattuun merluzaan ja toinen ylikypsään possunniskaan. Reippaat annokset oli jälleen koottu näyttävästi, erityisesti silmään miellytti possun kanssa tarjoiltu pinkki perunasose.  Maut olivat hyvin tasapainossa, kastikkeiden valmistukseen oli selvästi käytetty runsaasti aikaa, maut olivat sopivan tukevia ja syviä.

Witi on uusien omistajien myötä panostanut myös viinien valintaan. Valikoimassa on hyväksi todettuja edullisia perusviinejä, mutta myös vaativampaan makuun sopivia on listalle nostettu.

Kauniisti aseteltu suklaafondand kruunaa aterian.

-Meillä on tarkoitus järjestää kaikenlaista karnevaalihenkistä tapahtumaa Witissä. Pyrimme myös uusimaan ruokalistaamme riittävän usein, jotta vakioasiakkaillekin tulee vaihtelua, Tanja Kauriinoja lupaa.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on Wapun ykkösherkku?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...