Viihde

Rannikon mainingit suorana perjantaisin

 

Mistä Aurinkorannikolla puhutaan? Mikä ärsyttää, mikä ilostuttaa? Tällaisista asioista käydään keskustelua Rannikon Mainingit tv-ohjelmassa perjantaisin. Antti Pekkarisen juontamassa keskustelussa on viikoittain vaihtuvat vieraat laittamassa asiat järjestykseen. Vieraat ovat sanavalmiita Aurinkorannikon suomalaisia, jotka eivät pelkää sanoa mitä mieltä ovat asioista. Esimerkiksi viime viikon ensimmäisessä jaksossa Suvi Kauranen antoi kovaa kyytiä Espanjan poliitikoille yksilönvapauden rajoittamisesta pandemian varjolla.

Tällä viikolla vieraina ovat Óle -lehden päätoimittaja Katia Westerdahl ja Aurinkorannikon seurakunnan johtava pappi Jarmo Karjalainen. Joulunajan koronasäännöistä puhutaan varmasti, ja monista muista ajankohtaisista asioista.

Lähetys on nähtävänä suorana perjantaina klo 13 Fuengirola.fi ja Radio Finlandia fb-sivuilla. Myöhemmin lähetyksen voi katsoa osoitteessa www.fuengirola.fi/tv-ohjelmat . Lähetys tulee uudesta studiosta Aurinkorannikon Mediakeskuksesta.

Mitä pidit jutusta?
+1
72
+1
5
+1
6
+1
10
+1
3
+1
5

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa