maanantai, maalis 4, 2024

Radio Finlandia muuttaa Centro Finlandiaan

Pitkään Benalmádenassa toiminut Radio Finlandia siirtyy alkuvuodesta suomalaisyhteisön ytimeen Fuengirolan Centro Finlandiaan.

-Pohdimme asiaa pitkään ja päädyimme siihen, että radiota kannattaa tehdä siellä, missä kuuntelijat ovat. Suurin osa Radio Finlandian kuuntelijoista asuu Fuengirolan alueella ja siksi mahdollisuus muuttaa Centro Finlandiaan on meille ihanteellinen ratkaisu, kanavajohtaja Henry Aflecht kertoo.

-Myös haastateltavaksi kutsuttavien vieraiden on helpompi tulla Centro Finlandian tiloihin kuin nykyiseen toimitukseen. Esimerkiksi Aurinkorannikolla vierailevat artistit esiintyvät useimmiten juuri Fuengirolassa, monet jopa Centro Finlandian alakerrassa.
Radio Finlandian toimitus tulee sijaitsemaan Centro Finlandian toisessa kerroksessa Fuengirolan Kotikoulun naapurina. Samoihin tiloihin muuttaa vuodenvaihteessa myös Fuengirola.fi citymedia.

-Tähän pitäsi uusi radiostudio pystyttää, tuumii Aflecht Centro Finlandian piirustuksia tutkaillessaan.

-Mitään toimituksien yhdistämistä ei ole tarkoitus tehdä, mutta on varmasti mielenkiintoista ja antoisaa toimia käytännössä samoissa tiloissa toisen median kanssa. Näen asiassa pelkästään mahdollisuuksia, paljon osaamista ja tietoa samassa tilassa voi johtaa aivan uusiin mediainnovaatioihin. Aika näyttää millaisiin mahdollisiin yhteistyömalleihin Fuengirola.fi:n kanssa päädymme.

Radio Finlandiassa on ohjelmakartan uudistaminen meneillään. Vasta ensi vuoden puolella kartta asettuu niihin uomiin, mihin tekijät tähtäävät. Tällä hetkellä toimitettua ohjelmaa voi kuunnella iltaisin klo 19-21 Henry Aflechtin johdolla. Lähetyksiä voi seurata myös suorina facebookin välityksellä.

- Mainos -

Muuton tarkkaa aikataulua ei vielä ole lyöty lukkoon, ensin pitää hoitaa erilaiset lupa- ja muut byrokraattiset asiat.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä mieltä olet Suomen poliittisista lakoista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...