Puhelinajat

Aurinkorannikon sosiaalikuraattoreilla oli vuoden 2022 aikana 5.313 kontaktia asiakkaiden, heidän perheidensä, Suomen ja Espanjan viranomaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työmme on neuvontaa, ohjausta ja avustamista. Olemme jakamassa iloa, surua, kriisiä ja arkea.

Näistä kontakteista suuri osa tapahtuu puhelimessa. Aurinkorannikon sosiaalityön hankkeen 2 ½ vuotisen historian aikana suomalaiseen ja espanjalaiseen puhelinnumeroon on vastattu arkipäivisin koko päivän. Pandemian vuoksi siihen on ollut aikaa, koska henkilökohtaisia tapaamisia on ollut vähemmän.

Nyt pandemia alkaa olla ohi ja kontaktit ovat lisääntyneet paljon. Jotta tavoitat meidät jatkossakin helposti, olemme päättäneet ottaa käyttöön puhelinajat. Sosiaalikuraattorit vastaavat puhelimeen varmimmin maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10–12. Puhelinaika on sama kuin esim. Málagan kunniakonsulaatissa.

- Mainos -

Keskiviikkoisin sosiaalikuraattorin tavoittaa henkilökohtaisesti Fuengirolan seurakuntakodilta klo 10–14 ilman ajanvarausta. Haluamme taata laadukkaampaa palvelua ja ihmisiä tavataan enenevässä määrin henkilökohtaisesti. Työn raportointiin ja yhteistyöpalavereihin on varattava myös aikaa.

Puhelinaikana voit siis varata ajan henkilökohtaista tapaamista varten sinulle sopivassa paikassa tai olla yhteydessä sähköpostitse. Nuoriso- ja perhetyöstä vastaava sosiaalikuraattori jalkautuu usein iltaisin nuorteniltoihin ja harrastustoimintoihin sekä tekee tiivistä yhteistyötä alueen eri kouluissa opiskelevien suomalaisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa.

Sosiaalikuraattoreiden yhteystiedot ja puhelinajat:

Tia Raunio 

tia.raunio@merimieskirkko.fi 

+34 625 806 666 

+ 358 50 347 2159 

ma ja pe klo 10–12

- Mainos -

Nina Tölli

nina.tolli@merimieskirkko.fi

+34 634 372 464

ti ja to klo 10–12

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Tia Raunio
Kirjoittaja on Aurinkorannikon sosiaalikuraattori
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...