Poliisi jahtasi väärään suuntaan kaahanneita A7-tiellä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

A7-moottoritiellä sattuu ja tapahtuu. Kuva Benalmádenan osuudelta. (Kuva: Wikimedia Commons)

Mijasin paikallispoliisi on pidättänyt kaksi miestä La Calan keskustasta alkaneen ja A7-tielle jatkuneen hurjan takaa-ajon jälkeen.

Mijasin paikallispoliisi on pidättänyt kaksi miestä La Calan keskustasta alkaneen ja A7-tielle jatkuneen hurjan takaa-ajon jälkeen.

A7-moottoritietä vastaantulevien ajoneuvojen kaistaa ajanut parivaljakko on pidätetty viime perjantaina takaa-ajon jälkeen. Miehiä syytetään nyt muun muassa rikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapahtumat saivat alkunsa kello kolmen aikaan perjantaiaamuna, kun poliisi pani merkille huoltoasemalta pois kaahanneen ajoneuvon ja ryhtyi takaa-ajoon.

Poliisit yrittivät ensin turhaan pysäyttää kiireisiä karkureita valoin ja äänimerkein. Pysähtymisen sijaan kuski oli painanut kaasupoljinta siihen malliin, että sai auton ilmalentoon.  Maahan laskeutuessaan ajoneuvo osui poliiisiautoon.

Tässä vaiheessa poliisi sai La Calasta A7-tielle edenneeseen takaa-ajoon vahvistusta toisesta partiosta.  Miehet ajoivat vastaan tulevien ajoneuvojen kaistaa ja ohittivat poliisin laskujen mukaan noin 30 ajoneuvoa ja kolme rekkaa syyllistyen liikenteen vaarantamiseen.

Takaa-ajo saatiin päättymään noin kymmenen kilometrin jälkeen, kun poliisi törmäsi tarkoituksella pakenijoiden ajoneuvoon. Tapahtumapaikalla oli poliisin mukaan hyvä näkyvyys eikä muita ajoneuvoja ollut lähettyvillä.

Auton pysähdyttyä niille sijoilleen takaa-ajetut yrittivät vielä pakoon juoksemalla. He ehtivät kuitenkin vain muutaman sadan metrin päähän ennen kuin poliisit saivat heidät kiinni. Miehet yrittivät vielä tuolloinkin tehdä vastarintaa, mutta ilman suurempaa menestystä.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa