Pikkikseltä uusi single

Aurinkorannikon legendaarinen ääni Pikkis Karen on julkaissut uutta musiikkia. 

Helsinkiläinen kokenut blues- ja rocklaulaja, Harri ”Pikkis” Karén (s.1951), aloitti uransa jo 60-luvulla yhtyeessä Brandenburg. Tästä alkoi Pikkiksen pitkä ura, joka on kestänyt tähän päivään saakka. Hänen vahva ja tunnistettava äänensä on tullut tutuksi monessa yhteydessä. Hän on keikkailut muiden muassa yhdessä Pepe Ahlqvistin kanssa ja ollut Järvenpään Puistobluesin perusartisti vuoden 1978 ensimmäisestä festarista alkaen.

Pikkis on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan viettänyt talvet Espanjan Aurinkorannikolla. Täällä hän on saavuttanut lähes legendaarisen keikkamuusikon aseman. Kesät hän keikkailee aina Suomessa.

Nyt Pikkis Karén on käynyt studiossa, tuloksena upea uusi single Kaiken voi saada takaisin. Tämän hienon laulun on kirjoittanut Esa Eloranta. Pikkiksen vahva tulkinta korostaa tekstin syvää viestiä. Tuotannosta, sovituksesta ja soitosta vastaavat isä ja poika Hans Rautio ja Niklas Meltio, sekä jälkimmäisen poika, kitaristi Tibet Meltio. Pikkis Karénin elettyjen vuosien kokemus ja musiikilleen omistautuminen tekee tästä eeppisestä singlestä erityisen, joka on vain alku upean ja arvostetun laulajan uudelle vaiheelle levyttävänä artistina.

- Mainos -

Lue myös juttu Pikkiksestä: https://fuengirola.fi/2020/22/11/pikku-harrista-bluesin-aateliseksi/

Kaiken voi saada takaisin on kuultavana eri suoratoistopalveluissa 10.2. alkaen. Keikoilla karheaäänistä legendaa näkee paljon Aurinkorannikolla. Kuuntele tästä alta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...