Viihde

Peuraa ja kantria Kukossa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Hyvän musiikin oheen Kukon keittiömestari Juuso Malila on loihtinut scandinavisia herkkuja. Kuvassa paahdettua peuraa ja karpalokastiketta.

Fuengirolan Centro Finlandiassa sijaitseva ravintola Kukko uusii ruokalistansa muutaman kerran vuodessa. Näin vuoden aluksi menu on laitettu uusiksi, siltä löytyy scandinavisia herkkuja monessa muodossa.

Ravintola Kukon kevätkausi on lähtenyt rivakasti käyntiin. Keskiviikkoklubit pyörivät Seita & Friendsin vetäminä täyttä häkää, yleisö on uskaltautunut mukavasti tanssimaankin musiikin tahdissa. Seita & Friends jatkaa erilaisten teemojen ympärille rakennettuja iltoja. Ensi keskivikkona kuullaan poimintoja kaikista kevään teemoista ja tammikuun kaksi viimeistä keskiviikkoa mennään kantrimusiikin tahdissa. Ei muuta kuin lännenhattujen hankintaan ja rivitanssikursseille.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Seita & Friends teemoittelee keskiviikkoklubit mielenkiintoisesti. Tammikuun lopulla on luvassa lännen meininkiä Country & Western -musiikin tahtiin.

Teemoitettuja iltoja Kukossa on muutenkin. Nyt viikonloppuna perjantaina ja lauantaina kuullaan Matkin Colea, se on Suomen huippumuusikoista koostuva ryhmä, joka soittaa swingahtavia evergreenejä, unohtamatta Nat King Colen tuotantoa. Ensi tiistaina Tommy Eriksson puolestaan esittää Neil Youngin tuotantoa.

 

Kukon keittiömestari Juuso Malila laittoi koko ruokalistan uusiksi uuden vuoden kunniaksi. Nyt listalta löytyy runsaasti kasvis- ja kalavaihtoehtoja jopa yllättävillä tavoin valmistettuna. Toki lihansyöjiäkin on muistettu, uudelta listalta löytyy esimerkiksi herkullista peuraa. Kukon paistetusta maksasta on muodostunut sellainen klassikko, että se pysyy listalla hamaan tulevaisuuteen asti.

-Uutta listaa suunnitellessa ajatukset olivat entistä enemmän skandinavisissa mauissa. Meillä pohjoisen keittiössä tärkeintä ovat selkeät maut ja korkealaatuiset raaka-aineet. Näitä periaatteita olen noudattanut uuden listan rakentelussa, Malila kertoo.

Tässäpä katsottavaksi Kukon uusi lista.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa