Peuraa ja kantria Kukossa

Ravintola Kukon kevätkausi on lähtenyt rivakasti käyntiin. Keskiviikkoklubit pyörivät Seita & Friendsin vetäminä täyttä häkää, yleisö on uskaltautunut mukavasti tanssimaankin musiikin tahdissa. Seita & Friends jatkaa erilaisten teemojen ympärille rakennettuja iltoja. Ensi keskivikkona kuullaan poimintoja kaikista kevään teemoista ja tammikuun kaksi viimeistä keskiviikkoa mennään kantrimusiikin tahdissa. Ei muuta kuin lännenhattujen hankintaan ja rivitanssikursseille.

Seita & Friends teemoittelee keskiviikkoklubit mielenkiintoisesti. Tammikuun lopulla on luvassa lännen meininkiä Country & Western -musiikin tahtiin.

Teemoitettuja iltoja Kukossa on muutenkin. Nyt viikonloppuna perjantaina ja lauantaina kuullaan Matkin Colea, se on Suomen huippumuusikoista koostuva ryhmä, joka soittaa swingahtavia evergreenejä, unohtamatta Nat King Colen tuotantoa. Ensi tiistaina Tommy Eriksson puolestaan esittää Neil Youngin tuotantoa.

 

Kukon keittiömestari Juuso Malila laittoi koko ruokalistan uusiksi uuden vuoden kunniaksi. Nyt listalta löytyy runsaasti kasvis- ja kalavaihtoehtoja jopa yllättävillä tavoin valmistettuna. Toki lihansyöjiäkin on muistettu, uudelta listalta löytyy esimerkiksi herkullista peuraa. Kukon paistetusta maksasta on muodostunut sellainen klassikko, että se pysyy listalla hamaan tulevaisuuteen asti.

- Mainos -

-Uutta listaa suunnitellessa ajatukset olivat entistä enemmän skandinavisissa mauissa. Meillä pohjoisen keittiössä tärkeintä ovat selkeät maut ja korkealaatuiset raaka-aineet. Näitä periaatteita olen noudattanut uuden listan rakentelussa, Malila kertoo.

Tässäpä katsottavaksi Kukon uusi lista.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...