tiistai, maalis 5, 2024

Pepen parhaat Kukossa

 

Tuossapa listaa niistä kappaleista, joista Pepe Willberg muistetaan. Isoimpien hittien lisäksi miehen katalogista löytyy käsittämättömän paljon upeaa musiikkia.

Pepen arvoa ja merkitystä suomalaisessa populaarikulttuurissa ei ole korostettu ainakaan liikaa. Paradise -yhtye oli aikoinaan uraauurtava rock- ja iskelmämusiikkia yhdistelevä kokoonpano. Sen soittajat nousivat myöhemmin suomalaisen pop- ja rockmusiikin tärkeimmiksi hahmoiksi.

Pepen paluu Saimaa -projektin myötä vuonna 2014 oli jotain sellaista, mihin ainoastaan oikea mestari pystyy. Taas avaus aivan uudenlaiseen musiikilliseen maailmaan. Sekä kansa että kriitikot tykkäsivät.

- Mainos -

Pepe Willberg on esiintynyt Kukossa lukuisia kertoja erilaisilla kokoonpanoilla ja erilaisilla teemoilla. Tällä kertaa on vuorossa perinteinen bändikeikka ja kappaleina edellä mainittuja klassikoita ja muita helmiä. Pepe Willberg & Band esiintyy Kukossa ensi viikon maanantaista keskiviikkoon (9.-11.3.).

Pepen keikoille on aina tunkua. Hanki lippusi hyvissä ajoin Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646111203. (20/23€)

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä mieltä olet Suomen poliittisista lakoista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...