Lukuaika: Palsanmäet Aurinkorannikolla – Taas huudetaan!

Palsanmäet Aurinkorannikolla – Taas huudetaan!

Keisaripariskunta Palsanmäki on jälleen saapunut etelän lämpöön. Sehän tarkoittaa sitä, että Aurinkorannikolla huutokaupataan hyvää tavaraa uusiin koteihin.

Palsanmäkien syksyn ensimmäinen huutokauppa pidetään Kukossa lauantaina 3.12. klo 11. Tavarat ovat nähtävillä klo 10 alkaen, kannattaa tulla tutustumaan mitä kaikkea Aki ja Heli ovat mukanaan tuoneet myytäväksi. Samassa yhteydessä Palsanmäet myyvät myös hyväntekeväisyyteen tavaraa. Tällä kertaa saadut varat kanavoidaan Aurinkorannikon leijonien kautta Ukrainan hädänalaisille ihmisille.

Kukossa tarjolla huutokaupan yhteydessä grillimakkaraa, hernesoppaa sekä kaffia ja pullaa.

Seuraavan kerran Akin nuija heiluu Uudessa Reflassa sunnuntaina 11.12. klo 12. Näyttötunti alkaa klo 11. Silloin hyväntekeväisyys suunnataan Fuengirolan ruokapankille. Pyrkimyksenä on saada alueen vähäosaisille mukavat ruokapaketit jouluksi.

- Mainos -

Reflassa huutokaupan kyljessä voi nauttia grillimakkaraa ja hot wingsejä eli maukkaita kanan siipiä tulisella kastikkeella.

-Olemme tuoneet Suomesta mukanamme laadukasta tavaraa myytäväksi. Auton perästä löytyy Muumimukeja, Arabian lasia, Kalevalakoruja ja vaikkapa villasukkia. Kahviakin toimme Suomesta myytäväksi ja totta kai huutokaupat aloitetaan kuparipannun myynnillä. Kaikki tavara on sellaista, että ne mahtuvat kapsäkkiin kotiin kuljetettavaksi keisari Palsanmäki kertoo.

Palsanmäki muistuttaa, että huutokaupassa käy vain riihikuiva käteinen raha.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...