Ovimies kuoli brittijulkkiksen ravintolassa syntyneessä tappelussa

Ovimies loukkaantui kuolettavasti yrittäessään rauhoittaa tappelua, joka puhkesi asiakkaiden kesken brittiläisen tosi-tv tähden ravintolassa la Cala de Mijasissa.

La cala de Mijasissa sijaitsevassa Olivia’s La Cala ravintolassa sattui lauantaina 15.4. dramaattinen kahakka. Ravintolavieraiden kesken syntyi tappelu, jota ravintolan ovimies lähti rauhoittelemaan. Kahakassa ovimiestä kuitenkin lyötiin tai tönäistiin sillä seurauksella että tämä kaatui ja löi päänsä pahasti.

Loukkaantunut ovimies vietiin tajuttomana sairaalaan, jossa hän vaipui koomaan ja todettiin myöhemmin aivokuolleeksi. Kun lääkärit totesivat ettei mitään ollut enää tehtävissä, sammutettiin elintoimintoja ylläpitävät laitteet.

Lehtitiedoissa uhri on tunnistettu 55 vuotiaaksi venezuelalaissyntyiseksi Jose Rafael Pisani Pardoksi, joka oli työskennellyt ravintolan ovimiehenä kahden vuoden ajan.

Olivia’s La Cala ravintola sijaitsee nimensä mukaisesti Mijasiin kuuluvalla la Cala de Mijasin alueella. Tyylikäs ravintola on saanut kuuluisuutta siksi, että sen omistaja Elliott Wright nousi otsikoihin brittiläisessä tosi-tv ohjelmassa The Only Way Is Essex.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mistä tulee maailman parhaat viinit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...