Lukuaika: Onneksi olkoon Fuengirola: Nuoret avasivat oman baarin nuorille

Onneksi olkoon Fuengirola: Nuoret avasivat oman baarin nuorille

Suomalaiset nuoret kaverukset avasivat uuden STUDIO Lounge & Barin bussikadulle osoitteeseen Avenida de Los Boliches 15.

Ajatus nuorten omasta baarista lähti yksinkertaisesti siitä, että Fuengirolassa on paljon suomalaisia nuoria. Olisi kivaa, jos suomalaisilla nuorilla olisi oma baari, missä viettää aikaa ja tavata toisiaan.

”Kyllä baari on avoinna ihan kaikille”, täsmentää Joachim, yksi STUDIO Lounge & Barin puuhamiehistä.
Baari avataan klo 14.00 joka päivä ja se on avoinna klo 02.00 asti. Kahdesta kahteen.

”Tarkoitus on tarjota laadukkaita drinkkejä ja soittaa ihan parasta musiikkia”.

- Mainos -

Musiikin suhteen on suunnitteilla erilaisia teemailtoja ja esiintyjävierailuja. Myös karaokelaitteet tulevat käyttöön.

”Ollaan kyllä erityisen innoissamme meidän drinkeistämme”, Casper kertoo. ”Me tehdään yhteistyötä suomalaisen laatuvodkan kanssa ja olemme saaneet heiltä arvokasta apua visioidemme toteuttamiseen ja drinkkilistasta voidaan kyllä olla ylpeitä”. Toki kehitystyö jatkuu ja myös asiakkailta tullaan saamaan tärkeää palautetta.

Avajaisillaksi baariin apuun tullut Milla innostui drinkkilistasta ja erityisesti kiitosta saivat edulliset hinnat.

”Täällä drinkit ovat paljon halvempia kuin esimerkiksi baarikadulla. Monet nuoret menevätkin tällä hetkellä baarikadulle vasta myöhään, kun ei pienillä palkoilla pysty siellä koko iltaa juhlimaan”, menevä Milla nauraa.

 

Kuva: Eelis Rantanen/ecosta.fi

 

STUDIO Lounge & Bar avajaiset

Avajaisia vietettiin perjantaina 17.6. kutsuvierastilaisuutena ja ilma väreili hyvää energiaa.

”Voidaan sanoa, että ollaan täpinöissämme”, nuoret miehet summasivat odotuksen tunnelmaa.

- Mainos -

Eelis, yksi kaveruksista kiertelee kameransa kanssa kuvaamassa tiloja vielä ennen, kun kutsuvieraat saapuvat. Eelis asuu myös Fuengirolassa ja auttaa yrityksiä markkinoinnissa ammattivalokuvaajana.

Edeltävä viikko oli paiskittu hartiavoimin töitä avajaisten eteen. Koko baari on sisustettu ja kalustettu täysin uusiksi, vastaamaan tekijämiesten visioita.

”Sain seinämuraalin maalattua valmiiksi eilen illalla”, hymyilee Petra. Hän on lahjakas nuori suomalainen taiteilija, joka on ollut muutenkin apuna STUDIO Lounge & Barin brändi-ilmeen kehittämisessä.

Hän tekee yrityksensä Petra Visualsin kautta mm. graafista suunnittelua yrityksille, mutta usein seinämaalaukset ovat ”piilossa” yritysten yksityisissä tiloissa.

”Upeaa tässä on myös itselleni se, että minun työni on julkisesti kaikkien nähtävillä”, Petra innostuu ja suostuu kuvattavaksi muraaliseinän edustalle.

 

Studio Lounge & bar muraaliseinä Petra Visuals / kuva: Eelis Rantanen

 

”Tuosta muraaliseinästä tulee taatusti IG-seinä”, nauraa Casper ja kertoo, että suunnitelmissa olisi tehdä taidetta koko baari täyteen.

- Mainos -

”Jos ei ensitreffeillä keksi muuta puhuttavaa, niin aina voi kommentoida ympärillä olevaa taidetta ja saada siitä juttua aikaan!”

 

Artistivieraana Nebi

STUDIO Lounge & Barin terassille on tuotu viihtyisät sohvakalusteet. Sohvalle istahtaa pitkä nuorimies, avajaisten esiintyjävieras, rap-artisti Nebi.

”No kukas se sinä olet?”

Sympaattinen nuorimies hymyilee ja katsoo suoraan silmiin. ”Mä olen ihan just minä. Nebi”

Baarin puolella joku laittaa soimaan Nebin tulevaa, vielä julkaisematonta musiikkia. Tunnetta, viboja, energiaa.

Nebillä on ihan oma, uniikki soundinsa. Haastattelija on erottavinaan baarista kantautuvasta musiikista kysymyksen: ”Kuka vi..u sä olet?”

Tästä artistista tullaan vielä kuulemaan! Ja varmasti myös STUDIO Lounge & Barin esiintyjävieraana myös tulevaisuudessa. Turkulainen Nebi lomailee todella mielellään usein Fuengirolassa.

Voit tutustua Nebin tuotantoon Spotify-linkistä GoDdAmN ja YouTubesta KiMi (featuring Gettomasa).

 

Nebin keikka Studio Lounge&bar Fuengirola. Kuva: Eelis Rantanen/ecosta.fi

 

Metallinen ketju kilahtaa ja ovimies päästää ohitseen avajaisiin saapuvia kutsuvieraita. Innostunut puheensorina alkaa täyttää terassia ja sisätiloja.

Moni tuttu löytää toisensa ja halaillaan. Kiinnostuneena katsellaan myös vielä tuntemattomia, toisia suomalaisia nuoria. Jäät kilisevät laseissa ja musiikin rytmi keinuttaa. Terassilla on samettisen lämmin ilma, sisätiloissa viileämpää.

Hymyjä ja hyvää energiaa. Perjantai-ilta on alkamassa. Fuengirolan suomalaiset nuoret ottavat ihastuneina vastaan oman uuden paikkansa.

STUDIO Lounge & Baria voi myös vuokrata omiin tai yrityksen tilaisuuksiin.

”Tämä on intiimi ja kiva ympäristö viettää iltaa myös omalla porukalla. Usein kun lähdetään vaikkapa virkistyspäivän jälkeen porukalla baariin, niin porukka hajoaa. Kun varaa koko baarin itselleen, ei sitä ongelmaa ole”, Joachim vinkkaa.

STUDIO Lounge & Bar
Osoite: Av. de los Boliches, 15, 29640 Fuengirola

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...