Yritysuutiset

Olvi Showroom aukeaa Aurinkorannikolle His Stars Bariin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

His Stars Bar:n Herra Hii ja Portimo Premiumin Ville Rautio showroomin asennuspuuhissa.

Olvin maahantuojan Shaman Iberian ja His Stars Barin yhteistyösopimus avaa Olvi Showroomin Aurinkorannikolle. Espanjan viralliset Olvi Showroomit löytyvät nyt Granadasta, Valenciasta ja His Stars Barista, Costa del Solilta, Fuengirolasta.

 

His Stars Barin oheen aukesi perjantaina 2.10. Olvi Showroom, jossa on saatavilla kaikki Olvin Espanjan tuontituotteet sekä uutuudet heti kun ne maahan saapuvat. Lisäksi tarjolla on laadukkaat Bothnia Bayn viinisarja, sekä Helsinki Distilling Companyn koko tuoteperhe.

Portimo Premium myy ja toimittaa kaikki Olvin tuotteet Aurinkorannikolla. His Stars Barin Olvi Showroom on avoinna ravintolan aukioloaikojen mukaan. Luvassa on tuote-esittelyjä, viinitastingeja ja muita erilaisia teematapahtumia.

TUOTE-ESITTELYPÄIVÄT LOKAKUUSSA 8.-9.10. ja 22.-23.10., klo 18 alkaen. Tarjolla maistiaisia tuotevalikoimasta ja Portimo Premiumin edustajat paikalla kertomassa tuotteista

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa