Oktoberfest Málagan maakunnan Torroxissa 22.–25. syyskuuta

Málagan maakuntaan kuuluva Torrox sijaitsee lähellä Nerjaa ja on suosittu erityisesti saksalaisten ja brittiläisten matkailijoiden keskuudessa.

Kaupunki valmistautuu juhlimaan historiansa kaikkien aikojen parasta Oktoberfestiä. Tänä vuonna on tarkoitus laajentaa tarjoilualuetta kaksinkertaisella määrällä pöytiä ja tuoleja.

 

Jos Fuengirola on Suomen eteläisin kaupunki, niin Torrox on vähintään vastaava saksalaisille.

- Mainos -

Kaupungin pormestari Óscar Medina muistutti myös, että ”Torrox on kunta, jossa saksalainen matkailu Espanjassa syntyi. Se on pieni Saksa, koska olemme kunta, jossa on eniten rekisteröityjä saksalaisia Aurinkorannikolla.”

Itse kaupunki on jaettu eri osiin. Torrox Costa on meren rannalla oleva alue ja Torrox Pueblo sijaitsee noin 4 km sisämaahan päin. Torrox Park on asuntoalue rannan ja kylän välissä.

Torrox valmistautuu 22.–25. syyskuuta juhlimaan pormestari Óscar Medinan mukaan ”historiansa parasta Oktoberfestiä”.

Tämän vuoden Oktoberfest on nyt kahdeksas kerta ja se järjestetään Avenida Esperantolla Torrox Costassa.

”Tämä kesä on ollut historiallinen turistitulvan ansiosta ja nyt syyskuussa ennusteet ovat vielä parempia ulkomaisten matkailijoiden, erityisesti saksalaisten, mutta myös pohjoismaisten, pohjoisamerikkalaisten ja itäisten matkailijoiden suhteen”, Medina kertoi.

Kauppa- ja kehitysneuvoston jäsen Sandra Extremera kertoi, että Torroxin kaupunginvaltuusto on vastannut asukkaiden ja vierailijoiden pyyntöön lisätä tapahtuman kapasiteettia: Tänä vuonna tapahtumaan tuodaan kaksi kertaa enemmän pöytiä ja tuoleja kuin aikaisempina vuosina.

Extremera on rohkaissut kaikkia asukkaita ja vieraita osallistumaan tämän Oktoberfest 2022 -tapahtuman avajaisiin, joka pidetään 22. päivänä. Lisäksi hän kehottaa vieraita pukeutumaan tyypillisiin saksalaisiin asuiin, jos vain mahdollista.

Pormestari sanoi olevansa ylpeä siitä, että ”ympäri maailmaa ihmiset näkevät Torroxissa kunnan, jonne he voivat tulla ympäri vuoden”.

- Mainos -

Lähipäivinä julkistetaan tämän Oktoberfestin koko ohjelma, mutta pormestari on ehdottanut, että tähän juhlaan kuuluu elävää musiikkia festivaalin neljän päivän ajan ja ”enemmän olutta kuin koskaan”.

Tarjolla on laaja valikoima saksalaisia ​​olutmerkkejä, ja vierailijat pääsevät maistelemaan myös käsityöolutta.

Ruoan suhteen vierailijat voivat löytää tyypillisiä saksalaisia ​​ruokia, kuten erilaisia makkaroita.

Pienimmille järjestetään lasten alue ja teltta pystytetään tarjoamaan varjoa juhliin osallistuville, sillä säätiedotus lupaa kuumia juhlapäiviä.

 

Lähde: MalagaHoy, Wikipedia

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...