Lukuaika: Norwegian lupaa aloittaa Málagan lennot kesäkuun lopussa

Norwegian lupaa aloittaa Málagan lennot kesäkuun lopussa

 

Muita kohteita tässä vaiheessa ovat Tukholma ja Oslo. Myös kotimaan reitti Helsingistä Ouluun on käynnistymässä tiedotteen mukaan.

Ensimmäinen lento on määrä lentää maanantaina 28.6. Sitä edeltävät lennot on myyntikalenterista poistettu, joten on syytä olettaa, että tuolloin lennot alkavat.

Käsitys siitä, että Norwegian on aloittamassa lentonsa Helsingistä on vahvistunut viimeisten kuukausien aikana. Yhtiö on rekrytoinut Helsingin toimipisteeseensä sekä lento- että kenttähenkilökuntaa. Espanjan päässä käytännössä kaikkien Norwegianin työntekijöiden työsuhde lopetettiin, eli Suomen lentojen operoivana päänä toimii jatkossa lähes pelkästään Helsinki.

- Mainos -

-Olemme erittäin iloisia siitä, että aloitamme uudelleen Suomen lennot ja pääsemme toivottamaan suomalaiset asiakkaamme tervetulleiksi lennoillemme. Olemme huomanneet asiakkaidemme kasvavan halun lähetä lentomatkalle ja lisäämme vähitellen kohteiden määrää Suomessa. Norwegian tarjoaa hyvää palvelua kohtuuhinnalla sekä joustavia lippuvaihtoehtoja suosittuihin kohteisiin Euroopassa, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Jacob Schram.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...