Uutiset

Naapurin tytöt kilpailevat kauneudellaan

Tuleeko Celine Bolañosista jo toinen Miss Maailmaksi kruunattu gibraltarilainen? (Kuva: missgibraltar.gi)

Ensi viikon lauantaina, 14.12. kilpaillaan Lontoossa maailman kauneimman naisen tittelistä. Mukana Miss World -kilpailussa on myös Suomen Dana Mononen. Kilpasiskoja Monosella on kaikkiaan 110, joista kaksi tulee aivan Aurinkorannikon naapurista.

 

Espanjaa Miss World kisassa edustaa Cordobasta, vajaan 200 kilometrin päästä Fuengirolasta kotoisin oleva 21 vuotias María del Mar Aguilera Zuheros.

Toinen missiehdokas matkaa Lontooseen kuitenkin vieläkin lähempää. Vain reilun 100 kilometrin päästä Fuengirolasta Miss World -karkeloihin suuntaa Gibraltarin oma edustaja Celine Bolaños.

22-vuotias Bolaños puhuu sekä espanjaa että englantia ja nimeää harrastuksekseen näyttelemisen. Näyttelijän ammatti on myös hänen haaveensa.

Gibraltar on pieneksi maapläntiksi menestynyt Miss World kisoissa varsin hyvin, sillä vuonna 2009 Miss Gibraltar Kaiane Aldorino kruunattiin koko kisan voittajaksi.

Miss worls, tai suomalaisemmin Miss Maailma -kisa järjestetään lauantaina 14.12. Excel Arenassa, Lontoossa. Järjestyksessään 69. kilpailussa on mukana 112 osallistujaa.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa