Lukuaika: Mijasin hirsisauna – Kunnon löylyt vuoristomaisemassa

Mijasin hirsisauna – Kunnon löylyt vuoristomaisemassa

Saunamajuri Jyrki Ramstedt on ottanut palvelujen kehittämisen hirsisaunan yhteydessä tosissaan. Uusin lisäpalvelu on jacuzzi saunan pihalla.

-Kyllä kansa on tykännyt, kun saunan lomassa ovat voineet tulla pihalle poreisiin rentoutumaan. Varsinkin nyt, kun illat ovat viilenneet, jacuzzissa on mukava istua taivasalla ja nauttia vaikkapa saunakaljat tai -siiderit, Ramstedt kertoo.

Jacuzzissa on tunnelmaa. Parhaimmillaan siihen mahtuu 8 ihmistä.

Mijasin hirsisauna sijaitsee Torreblancan kaupunginosan yläpuolella frisbeegolf -radan yhteydessä. Kyseessä on ihan oikea hirsirakennus, jossa on iso, lähes 20 ihmistä vetävä sauna. Lauteet kulkevat seinustalla ja kiuas on kuningaspaikalla keskellä löylyhuonetta.

-Harvinaisen hyvät löylyt täältä saa. Happi riittää hyvin, vaikka sauna olisi täynnä ihmisiä.

- Mainos -

Saunaa voi vuokrata joko yksityiskäyttöön tai löylyissä voi käydä yleisillä ”lenkkisaunavuoroilla”. Lenkkisauna on joka torstai ja sinne lähtee kuljetus ravintola Uusi Reflasta klo 17. Muitakin erikseen ilmoitettavia lenkkisaunavuoroja on.

-Itsenäisyyspäivänä meillä kävi kymmeniä saunojia ja joulusauna oli hillitön menestys. Jouluna yleinen vuoro oli klo 15-17, kaikki muut ajat oli varattu yksityissaunoille.

Uuden vuoden kunniaksi sauna lämpenee myös. Yleinen vuoro lauantaina 31.12. alkaa klo 20.

-Olen varannut vähän ilotulitteita ja muuta mukavaa vuoden vaihtumisen kunniaksi.

Ramstedt on asentanut jacuzzin läheisyyteen ison television, josta voi poreista käsin katsella vaikkapa urheilua.

Upea hirsisauna kutsuu löylyihin. Ja kiukaassa riittää potkua.

Oheispalvelut tärkeitä

Monet yritykset ovat löytäneet Mijasin hirsisaunan hyväksi henkilökunnan virkistysmahdollisuudeksi. Ramstedt palvelee ryhmiä alusta loppuun, hän noutaa heidät sovitusta paikasta, järjestää grillattavat ruoat valmiiksi ja vie saunomisen ja illanistujaisten jälkeen takaisin kaupunkiin.

-Erittäin suosittuja ovat olleet frisbeegolfin ja saunan yhdistelmät. Ryhmä käy ensin pari tuntia ottamassa hikeä golfradalla ja tulevat sitten rentoutumaan saunaan ja jacuzziin.

Ramstedt miettii koko ajan uusia tarjottavia palveluja.

- Mainos -

-Tässä on vieressä paintball rata. Olemme pari kertaa tehneet niin, että ryhmä käy ensin kuulapyssy sotaa ja tulee sitten saunomaan. Tätä palvelua lisäämme varmasti jatkossa. Uutena juttuna ovat myös ohjatut kävelylenkit vuoristossa ennen saunaa. Niille tuntuu olevan todella paljon kysyntää, varsinkin hieman iäkkäämpien ihmisten keskuudessa.

Saunan ja frisbeegolfradan yhteydessä toimii baari, josta saa kätevästi juomat ja pikkusyötävät. Ennakkoon tilaamalla Ramstedt valmistelee vaikkapa grillivartaan, jotka ryhmä voi itse valmistaa saunan pihalla olevassa hiiligrillissä.

Lisätietoja saunasta löytyy osoitteesta www.hirsisaunamijas.fi . Myös saunan Facebook -sivuilta saa ajankohtaista tietoa saunan tapahtumista. Itse saunamajuri Jyrkin saa kiinni puhelimitse numerosta +358 45 2362551

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...