Viihde

Mihin hyppäsi Jimmy Jump?

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Jaume Marquet i Cot eli Jimmy Jump häiriköimässä FC Bayern Münchenin and FC Barcelonan välistä ottelua vuonna 2007. Kuvassa Lionel Messin kanssa. (Kuva: Lullymaze/Wikimedia Commons)

Jimmy Jump eli oikealta Jaume Marquet i Cot (s. 1976) tunnetaan häiriköinneistään suurissa kansainvälisissä urheilu- ja kulttuuritapahtumissa sekä televisio-ohjelmissa lähinnä Espanjassa. Missä hän on nyt?

Jimmy Jump eli oikealta Jaume Marquet i Cot (s. 1976) tunnetaan häiriköinneistään suurissa kansainvälisissä urheilu- ja kulttuuritapahtumissa sekä televisio-ohjelmissa lähinnä Espanjassa. Missä hän on nyt?

Kun viime vuoden Euroviisuissa joku tuntematon henkilö hyppäsi lavalle ja myöhemmin niin sanotusti moonasi, moni jo ehti luulla Jumpin olevan asialla.

Tosiasiassa Jimmy Jump on viettänyt hiljaiseloa monta vuotta. Viimeksi hänet nähtiin julkisuudessa Espanjan 25. Goya-palkintoseremoniassa vuonna 2011.

Jimmy Jump tunnetaan esimerkiksi ryntäyksestään kentälle vuoden 2004 jalkapallon EM-kisojen loppuottelun viime minuuteilla. Saman vuoden Formula 1 GP -kisassa Barcelonassa hän toikkaroi pitkin ajorataa.

Euroviisuissakin Jump on vilahtanut. Vuonna 2010 hän juoksi lavalle Oslossa kesken Espanjan edustajan Daniel Digesin esityksen ottaen osaa koreografiaan.

Kyseisenä vuotena hän oli varsin aktiivinen, sillä hän osallistui myös jalkapallon MM-kisojen loppuotteluun yrittäen asettaa barretinan eli katalonialaisen hatun kisapokaalin päälle. Yritys kuitenkin epäonnistui, kun turvamiehet taklasivat hänet.

Mies matkaili saman vuoden aikana Unkarissa ottaen äkkiarvaamatta roolia Unkarin jalkapalloliigan ottelussa kuten myös Unkarin TV2-kanavan säälähetyksessä.

Häiriköinnin arvioidaan kerryttäneen Jimmy Jumpille yli 100.000 euron edestä sakkomaksuja, minkä takia hän on joutunut taloudellisiin vaikeuksiin.

Jimmy Jump on asunut vuodesta 2012 alkaen Saksassa, Hampurissa muun muassa saksan kieltä opiskellen. Jump on sanonut elävänsä Saksaan muuton myötä rauhallisempaa elämää. Hän ei kuitenkaan ole tiettävästi kokonaan sulkenut pois sitä mahdollisuutta, että hänet vielä nähtäisiin tutussa elementissään.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa