Uutiset Viihde

Metallinen paratiisi Marenostrumissa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Aurinkorannikon metallikansa pukeutuu kaikkiin mustan sävyihin ja lähtee Sohailin linnalle puimaan nyrkkiä ilmaan mm. Tarjan tahdissa. (Kuva: Virpi Pietarinen)

Fuengirolan Marenostrumissa on odotettavissa tämän kuun lopulla melkoinen tukkaruuhka, kun Metal Paradise metallifestari valtaa Sohailin linnan seudun.

 

Elokuun 28. ja 29. päivänä Marenostrumin lavalla taotaan, kun sekä rauta että ilma ovat kuumia. Kaksipäiväisen festarin nimekkäimpiä esiintyjiä ovat mm. saksalainen thrash metal komppania Kreator, sveitsiläinen folk metal jyrä Eluveitie, ukrainalainen metalcoremurinaa tarjoileva Jinjer ja kaikille suomalaisille metallipäille hyvinkin tuttu Tarja Turunen.

Lisäksi tukkanuottasilla nähdään myös saksalaiset Destruction ja The Ocean, unohtamatta espanjalaisia metallibändejä, kuten Crisix, Saurom ja Lèpoka sekä fuengirolalainen Siddharta.

Festari järjestetään tietysti ajan henkeen kuuluvasti lisätyillä terveystoimilla ja pienennetyillä yleisökapasiteeteilla.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa