Lukuaika: Merisairaat kasvot ja muita Gugin hittejä

Merisairaat kasvot ja muita Gugin hittejä

Topmost-yhtyeen riveistä tuttu laulusolisti ja musiikkineuvos Gugi Kokljuschkin yhdistää voimansa kitaristi Puka Oinosen kanssa Fuengirolan keikallaan. Oinonen muistetaan esimerkiksi Lapinlahden linnuista, Leningrad cowboysista ja Nights of Iguana -yhtyeestä. Bassoa keikoilla soittaa Erkki Kaikkonen ja koskettimissa nähdään Pekko Simonsuuri.

– Ohjelmistossa on kaikkien rakastamia ikivihreitä, kappaleita omilta sooloalbumeiltani sekä luonnollisesti ripaus Topmostia, sekä matkalla mukaan tarttuneita covereita. Tilaisuutta värittää jutustelu kappaleiden synnystä ja yleensä vain elämästä, Kokljuschkin kertoo.

Koko elämänsä musiikin kanssa viettäneellä musiikkineuvoksella on paljon hauskaa kerrottavaa kokemuksistaan eri rooleissa. Gugin juonnot levyttämiensä kappaleiden synnystä ovat yleisölle mielenkiintoista kuunneltavaa. Konsertissa liikutaan tunnelmasta toiseen. Tippa tulee ehkä linssiin, mutta nauraakin saa. Ja Gugin karisma, sen voi kokea vain paikan päällä.

Gugi & Co. esiintyvät Kukossa torstaina 24.11. klo 19. ja lauantaina 26.11. klo 20. Liput keikalle saa ennakkoon varaamalla ne sähköpostitse osoitteesta kukko.events@gmail.com.

- Mainos -

Lue Gugin tarina täältä:  https://fuengirola.fi/2019/03/12/kipina-musiikkiin-sailynyt/

Ja tässä vielä Topmostin tulkitseman Merisairaat kasvot (1992). Solistina tietysti Gugi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...